Folktandvården Stockholm

Vill du arbeta på en stor klinik där ingen dag är den andra lik? Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu har du chansen att arbeta som TANDSKÖTERSKA i ett av Europas största tandvårdsföretag.

FOLKTANDVÅRDEN FRIDHEMSPLAN - AKUTEN utökar kliniken och söker dig som vill arbeta som TANDSKÖTERSKA vår AKUTMOTTAGNING som ligger i STOCKHOLM CITY på Kungsholmen, nära tunnelbana, pendeltåg och bussar. 

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med ett akut och mycket varierat vårdbehov, vilket gör att du får en stor kompetensbredd. Vidare har du mycket goda möjligheter till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt bra chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete.

Vår Akutmottagning är öppen årets alla dagar mellan klockan 07.00 till 21.00. Hos oss kommer du att vara schemalagd på både vardagar, kvällar och helger. Utöver din ordinarie lön, tillkommer ett OB-tillägg för arbetspass under kvällar, helger samt röda dagar. En heltidstjänst på Akuten innebär en arbetstidsförkortning till 38.25 tim/vecka.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har god erfarenhet eller intresse av att snabbt kompetensutveckla dig inom traumabehandling. Dessutom är du är ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och serviceinriktad även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens.

Tjänsten är tillsvidareanställning på del-/heltid, och provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan senast den 20 juni.

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Maria Rosin, klinikchef, tel. 072-566 83 28
Sevgi Haddad, arbetsledare, tel. 072-575 16 64

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4776
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb