Vill du vara en del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Huddinge söker nu en legitimerad psykolog med KBT-inriktning.

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) Huddinge är en öppenvårdsenhet som bedriver modern barn- och ungdomspsykiatrisk vård på specialistnivå. Vi ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska problem hos barn och ungdomar, 0-17 år, boende i Huddinge kommun.
BUP Huddinge behöver växa för att kunna möta ett utökat uppdrag som innebär ett större geografiskt ansvarsområde, delar av Botkyrka. Vi söker därför fler medarbetare till mottagningen och önskar välkomna nya kollegor som vill vara med i vår utveckling framåt. På BUP Huddinge befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens.


Vi är en personalgrupp på cirka 30 anställda, bestående av psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och administratörer. Vi har också en samverkansansvarig kurator som hjälper till i samverkan med andra aktörer för att skapa förutsättningar för andra medarbetare att fokusera på sitt område. Vår psykologgrupp består av allt ifrån specialistpsykolog till psykologassistenter, där alla har en viktig roll och lär av varandra. På mottagningen har vi tydliga arbetssätt och rutiner för hur vi utför vårt arbete och ett bra administrativt stöd. Vi arbetar med stegvis vård och har nyligen kommit i gång med digifysisk vård samt gruppbehandling Unified Protocol.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av psykiatrisk bedömning, psykologisk behandling samt neuropsykiatriska utredningar. Inom ramen för detta finns också möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån specifik kompetens och intresse. Samarbete med andra vårdgivare som arbetar med målgruppen är också en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i KBT.

Det är meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri. Vi ser gärna också att du är intresserad av att vara med och implementera och utveckla gruppbehandlingen Unified Protocol.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och samtidigt flexibel. Du arbetar självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppen sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information

Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Huddinge är en del av BUP Stockholm. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Stockholms läns landsting. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vi erbjuder goda möjligheter till kollegialt stöd samt regelbunden extern handledning. Som ny psykolog på mottagningen erbjuds du en mentor under den första tiden som håller i din introduktion. Din introduktion anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4747
Kontakt
  • Enhetschef Christina Jonasson, 072-2090145.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb