Hos oss gör vi något meningsfullt som vi är stolt över - vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver. Vill du vara med och bidra till detta? Då ska du söka till Sabbatsbergsgeriatriken!

Varje nyanställd sjuksköterska, specialistsjuksköterska/månadsavlönad, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. Det är för dig som skriver på anställningsavtal från 3 mars tom den sista augusti 2023 och uppfyller vissa kriterier.* 

Om tjänsten:
Som sjuksköterska under dag/kväll kommer du att arbeta med geriatrisk omvårdnad av sköra och multisjuka äldre. Arbetet innebära att självständigt bedöma patientens status och prioritera åtgärder. Du arbetar i team med undersköterskor. Vi har dygnet-runt intag och läkare på plats nattetid.

Vi söker dig

 • Legitimerad sjuksköterska.
 • Minst ett års erfarenhet av akutgeriatrik eller annan akutsjukvård. För både nyare och mer erfarna sjuksköterskor erbjuds alltid en individanpassad inskolning.
 • Du ska ha goda kunskaper i Takecare.
 • Du har goda kunskaper i svenska språket. Andra språkkunskaper är också meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lösningsorienterad och har handlingsberedskap i akuta situationer. Du trivs av att arbeta i team och har gärna erfarenhet av att arbetsleda undersköterskor. Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. 

Det praktiska

 • *Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande.
 • Vi erbjuder fast anställning och trygga anställningsvillkor.
 • Provanställning kan komma att tillämpas. 
 • Individuell lönesättning. Dubbelt natt-OB.
 • Arbetstidsmåttet för heltid är 38:15 min/vecka. Både högre och lägre omfattning kan diskuteras vid önskemål.
 • Vi har fasta scheman som rullar i 6-veckorsintervall. Du kommer att arbeta 2 helger av 6 vilket innebär att du kommer vara långledig var tredje vecka.
 • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag finns. 

Om arbetsplatsen:
Vi på Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre. Patienterna hos oss kommer från akuten, via ambulans, direkt från hemmet eller på remiss från husläkare. Intaget sker dygnet runt. Mer om oss hittar du på vår hemsida, klicka här!

Intervjuer och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4738
Kontakt
 • Annika Edoff, enhetschef, 0730621325
Facklig företrädare
 • Ulrika Sundbye, 08-12340493
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb