Tiohundra

Välkommen till vård- och omsorgsboenden i Tiohundra, Norrtälje. Hos oss ges du stora möjligheter att bygga ett starkt team som gör skillnad - din roll skapar utveckling. 

Om tjänsten

Du ansvar för sjuksköterskorna som arbetar dag, kväll och natt på våra boenden i Norrtälje och Rimbo, samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Totalt rör det sig om cirka 20-25 medarbetare.

Som enhetschef inom vård- och omsorgsboende ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp som består av nio enhetschefer och leds av verksamhetschef. Här ger vi varandra stöd och inspiration! Du kommer att ha ett nära samarbete med din chefskollega för hälso- och sjukvårdspersonalen för våra boenden i norra Roslagen.

I ledningsgruppen ingår även stödresurser i form av HR-partners, Controller och administrativt stöd.  Du rapporterar direkt till verksamhetschef. I arbetet som enhetschef ingår verksamhets- och budgetansvar samt personal- och arbetsmiljöansvar för enhetens medarbetare. Du är även ansvarig för din grupps kvalitets- och utvecklingsarbete gällande hälso- och sjukvårdslagen.

Som chef i Tiohundra kommer du att följa ett gediget utbildningsprogram med möjlighet till utbildning i flera steg.

Om dig

Vi söker dig som har ett närvarande ledarskap där du är inlyssnande, engagerar och skapar delaktighet i arbetet. I ditt ledarskap står du stadigt och har stor tilltro till medarbetarnas kraft och kompetens i det dagliga förbättrings- och utvecklingsarbetet. Du ska kunna skapa goda relationer och arbeta i team där alla professioner bidrar till helheten för den boende och där du utvecklar kvalitetsarbetet tillsammans med medarbetarna.  

Du är legitimerad sjuksköterska och har dokumenterad ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du har varit chef för legitimerad sjukvårdspersonal tidigare. B-körkort samt körvana är ett krav. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Inom Tiohundra har vi 9 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatser. Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare.

För pendlaren nås vi enkelt med bekväm direktbuss från Stockholm eller Uppsala. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4718
Kontakt
  • Ulrika Karlsson, Verksamhetschef, 08-12326745
  • Carina Hellgren, enhetschef, 08-12330421
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel tel., 0176-10100
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb