Vill du arbeta med Astma/KOL patienter på Tullinge vårdcentral?

Välkommen till Tullinge vårdcentral, belägen 5 minuter från Huddinge sjukhus med bil eller   ca 15 minuter med pendeltåg från Stockholm södra. Vårdcentralen ligger nära pendeltåg och bussar. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Tullinge vårdcentral är en välfungerande arbetsplats där vi arbetar med att ständigt fortsätta förbättra oss. Vi skapar tillsammans vår arbetsplats och vi har patientens fokus i alla lägen. Vi söker nu en sjuksköterska eller distriktssköterska med Astma/KOL kompetens. 

Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare och hemsjukvårdspersonal. Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt.

Som anställd hos oss finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. En trevlig arbetsplats och stimulerande arbetsmiljö. Vi tillämpar flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att inom givna ramar påverka dina arbetstider.
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Tullinge vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du kommer ha en egen Astma/KOL mottagning men du kommer även utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterska eller sjuksköterska på vårdcentral. Planerade och oplanerade besök på mottagningen samt telefonrådgivning. Våra öppettider är vardagar klockan 07-17, schema kommer vi tillsammans överens om när anställning är aktuell.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska eller med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av Astma/KOL patienter. Du ska också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare.
Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvården.

Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.   

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tullinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4663
Kontakt
  • Tina Eriksson, 08-12342458
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, ulrika.sundbye@regionstockholm.se,08-12340490
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb