Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Vallentuna. Bli en av oss du också!

Kliniken i Vallentuna ligger mitt i centrum, lokalen är ljus och modern med 11 behandlingsrum, varav ett med mikroskop. På kliniken finns även intraoral scanner. Vi har goda parkeringsmöjligheter samt närhet till Roslagsbanan och bussar. Stämningen i gruppen är god och alla kollegor är generösa med kunskapsutbyte och med att hjälpa varandra. 

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans- och sterilarbete. Tjänstgöring i reception kan förekomma. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med tandsköterskeexamen, gärna med god erfarenhet. Även du som är nyexaminerad är välkommen att söka. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Handledning av LIA- tandsköterskor under utbildning mot ett extra arvode
  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; nischtandsköterska och arbetsledare
  • Uppdrag som profylaxsköterska/BVC informatör 

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda dig som medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 4:e juni 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Jannica Lindström, klinikchef, 08-123 154 22 eller Alaa Abdali, arbetsledare 08-123 167 75.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vallentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4561
Kontakt
  • Jannica Lindström, 08-12315422
  • Alaa Abdali, 08-12316775
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb