Folktandvården Stockholm

Vi ser fram emot att välkomna en tandläkare med några års erfarenhet som vill arbeta på en klinik med hög kompetens. 

Vår fina klinik består av tolv ljusa behandlingsrum inhysta i den vackra industrifastigheten "Luftverkstaden" från 1927, centralt beläget i Sickla köpkvarter, nära tvärbanan, saltsjöbanan och bussar. Vårt kliniklag består av tolv tandläkare varav en kirurginisch, en endodontinisch, en pedodontinisch och inom snar framtid även en protetiknisch, tre tandhygienister och sexton tandsköterskor. Vi kännetecknas av positiva, glada och kompetenta medarbetare vilket ger dig som är likasinnad goda möjligheter till att utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi arbetar med den senaste tekniken liksom intraoral skanner och operationsmikroskop samt laser.

Ditt uppdrag

Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. 

Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Är du intresserad av parodontologi så kan det finnas möjlighet att nischa sig inom ämnesområdet i samarbete med  Specialisttandvården.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med några års erfarenhet i yrket inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. I ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom klinikchef och nischtandläkare.
  • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Anställningen
Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Då vi har generösa öppettider ingår tjänstgöring till 20:00 en dag i veckan och en lördag/månad.

Välkommen med din ansökan senast 5 juni 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga en kopia av din legitimation med ditt cv.  

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta arbetsledare: Solveig Eriksson, 08-123 167 30 eller klinikchef: Alexandra Durgé, 08-123 163 52.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sickla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4484
Kontakt
  • Alexandra Durgé, 08-12316352
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 070-0038056
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb