Du erbjuds du ett varierat arbete med avdelnings- och mottagningsarbete, och ingår i intermedicins jourverksamhet. Du kommer att få en individuell studieplan där de randningar och strukturerade utbildningar som behövs ingår för att uppnå målen i Socialstyrelsens målbeskrivning. Planen sätts i samråd med din handledare och ST-studierektor.

På Södersjukhuset utför vi alla typer av lungmedicinska utredningar och behandling utom polikliniska lungcancerutredningar och cytostatikabehandling vid lungcancer samt kontroller av CPAP och bilevelbehandlingar.

VO Internmedicin har en framträdande position inom den kliniska undervisningen och den patientnära forskningen. Vårt lokala FoUU-råd har ett nära samarbete med Karolinska Institutet Södersjukhuset för att säkerställa högkvalitativ klinisk forskning.

Du kommer att få administrativ tid för att genomföra kvalitets-och vetenskapligt arbete.

Vi bedriver en högkvalitativ utbildning för läkarstuderande och rankas som en av Sveriges bästa utbildningsplatser på medicinterminen. Det ingår i tjänsten att handleda läkarstudenter och AT-läkare. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid (40h/v) + jourtjänstgöring.
Tillsättning enligt överenskommelse.

Krav
Godkänd läkarlegitimation.

Meriterande

Du får gärna ha viss erfarenhet av lungsjukdomar sedan tidigare då utbildningen ställer krav på genuint intresse för våra patientgrupper och för den praktiska färdighetsträningen som det innebär att lära sig bronkoskopera och lägga pleuradrän. Meriterande är dessutom dokumenterat forsknings-och /eller utvecklingsarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, flexibel och med god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga och värdesätter att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid gott omdöme och personlig lämplighet.

För att passa i denna tjänst ser vi det viktigt att du har intresse av att medverka i forsknings- och utvecklingsarbete och skulle stimuleras av att undervisa våra läkarstudenter.

Övrig information
Inför beslut om anställning kommer registerkontroller att utföras.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4421
Facklig företrädare
  • Nina Nirvén, SACO, 072-4688871
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Retour aux postes vacants