Tiohundra

Vi söker dig med intresse för ledarskap som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vill du arbeta i ett engagerat team där patientens bästa står i centrum? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Om tjänsten

På vårdcentralen arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Vi har exempelvis en gedigen intern basutbildning för nya chefer.

Som biträdande enhetschef vid Tiohundra bidrar du till att leda verksamheten tillsammans med enhetschefen utifrån bolagets vision, uppdrag och värderingar. Mål tas fram årligen och bryts ned och verkställs i organisationen. Som biträdande enhetschef ersätter du enhetschef vid frånvaro och stöttar i ledningsuppdraget för enheten. Du kommer främst att arbeta med bemanningsplanering och personaladministration. I tjänsten ingår även kliniskt arbete, vilket vi ser är en framgångsfaktor för rollen.

Om dig

Vi söker dig som är distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med annan inriktning och har erfarenhet av primärvård.

Du är en motiverande och tydlig ledare som främjar medarbetarnas utveckling och ansvarstagande. Du har lätt för att fatta självständiga beslut samtidigt som du hela tiden är i dialog med enhetschef. Förmåga att prioritera arbetsuppgifter värderas högt liksom en beredskap att anpassa insatser, även utifrån hastigt uppkomna behov och förutsättningar. Du ser möjligheter att leda i förändring samt vågar pröva nya vägar och arbetar ständigt med förbättringar.

Kommunikation är en viktig del i ledarskapet och det behöver du kunna hantera på ett bra sätt, i både tal och skrift.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet samt att du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Om oss

Norrtälje norra vårdcentral ligger intill Norrtälje sjukhus. Vi har drygt 15 000 listade patienter och är cirka 35 anställda. En trevlig arbetsplats med engagerad personal! 

Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktiviteten inom primärvården. Här pågår ständigt spännande projekt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4399
Kontakt
  • Sirpa Hammar, Enhetschef, 08-12328701
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb