Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.  
 
Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska till kliniken i Gubbängen.
Bli en av oss du också!
 
Ditt uppdrag 
Folktandvården Gubbängen är en plantskola för ambitiösa medarbetare som vill utvecklas. Du kommer att få arbeta i en fin och fräsch klinik med ett bra läge. Många specialister, nischtandläkare och klinikchefer har börjat sin bana hos oss. Kanske beror det på våra kompetenta tandsköterskor och våra professionella kollegor, kanske också på vårt arbetsklimat där vi hjälps åt och uppmuntrar varandra att växa! Våra kunniga tandsköterskor ger dig stöd och uppmuntrar dig att arbeta delegerat så att du kan arbeta på toppen av din kompetens. 

Kliniken i Gubbängen är toppmodern och fullt utrustad med sju behandlingsrum. 
Vi finns precis vid T-banans gröna linje och med snabbt pendlingsavstånd både från innerstaden och söderort.

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov, vilket gör att du får en stor kompetensbredd. Vidare har du mycket goda möjligheter till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt bra chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter.

Vad du behöver för att lyckas 
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. 
 
Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska och arbetsledare.
  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk. 
 
Välkommen med din ansökan senast 4 juni 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma.
Bifoga en kopia av din legitimation tillsammans med CV. 
 
Vill du veta mer? 
Välkommen att kontakta Daniel Altinisik, klinikchef, 08-123 152 27 eller Cia Yildirim, arbetsledare, 08-123 163 23.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-21
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gubbängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4232
Kontakt
  • Daniel Altinisik, 08-12315227
  • Cia Yildirim, 08-12316323
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2023-05-07
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb