Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Akut och Reparativ Medicin, OO Akut Reparativ Medicin Huddinge

Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom är fritt men samtidigt mycket ansvarskrävande? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett stöttande och kompetent team? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Just nu söker dig som är Sjuksköterska, med erfarenhet eller som är nyexaminerad till Medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) i Huddinge! Välkommen med din ansökan till oss!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du få:

 • Individuell anpassad introduktion, för att du ska få en bra start i din roll inom verksamheten.
 • Möjligheter till utveckling i form av utbildningar och kurser.
 • Personlig utvecklingsplan. Inom temat arbetar vi strukturerat och aktiv med kompetensstegen för att på ett tydligt sätt kunna skapa karriärvägar för dig och andra medarbetare.
 • Erbjudande om en tillsvidareanställning samt låg veckoarbetstid och dubbel natt OB.
 • Upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

På MAVA i Huddinge vårdas akut sjuka patienter med olika sjukdomstillstånd såsom infektioner, intox, oklara bröstsmärtor, arytmier och äldre multisjuka patienter. Vi har ett högt patientflöde och korta vårdtider. Till oss kommer patienterna från akutmottagningen eller från andra avdelningar som har behov av en förhöjd övervakningsnivå. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver akutsjukvård. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en bra arbetsplats för framtidens vård.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och glatt gäng med unik spetskompetens. Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden i ditt arbetsteam. Du arbetar självständigt, har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer och undersökningar. I tjänsten kommer du att tillämpa medicinska prioriteringar, samt bidra till utveckling inom omvårdnadsarbetet. Du kommer att träffa många olika typer av patienter, du kommer ha ett omväxlande arbete som stundtals innebär högt tempo och ett tätt samarbete mellan olika professioner. Mötet med patienterna kräver oftast omedelbara åtgärder, snabba beslut och tät uppföljning.

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor. Det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm.

Vi söker 

Vi söker dig som:

 • Har mod att agera efter din egen övertygelse. 
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
 • Arbetar bra med komplexa frågor. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser dem. 
 • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4226
Kontakt
 • Mariana Hannah, 072-4662218
 • Maria Bergqvist, 08-58580479
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb