Tiohundra, Hemtjänst och personlig assistans

Välkommen till Tiohundra och enheten för ledsagning och avlösning!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och stimulerande uppdrag! Just nu söker vi personer som ska dela på avlösningsuppdrag. Uppdraget innebär att du tar hand om en av tvillingpojkarna som bor på landet.

Pojkarna kräver ständig närvaro av en vuxen. Pojkarna är autistiska och har en måttlig utvecklingsstörning. De är livliga och snabba, så det är viktigt att du som person gillar att vara fysiskt aktiv.

Djur finns i hemmet.

Uppdraget kommer att vara förlagt vissa eftermiddagar i veckan samt någon helgdag, och kan med fördel kombineras med studier eller annat arbete. 

Om dig

Vi söker dig med intresse av att jobba med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper. Ingen formell utbildning eller erfarenhet krävs. Meriterande är tidigare erfarenhet av barn med särskilda behov och låg affektivt bemötande.

Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och har goda egenskaper i det svenska språket samt inte är rökare.

Körkort och tillgång till bil är en förutsättning då arbetsplatsen är förlagd med dålig bussförbindelse.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Vårt uppdrag inom enheten för ledsagning och avlösning är att möta våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är. 

Avlösare ger anhöriga till personer med funktionsnedsättning avlastning, vila och möjlighet att delta i egna aktiviteter utanför hemmet. Det innebär att en avlösare tillfälligt övertar omvårdnaden i hemmet. 

Vid anställning för regelbundet arbete med barn och unga är kravet på belastningsregisterutdrag lagstadgad och arbetsgivaren har skyldighet att begära in utdraget. Tiohundra följer lag- och avtalskravet på belastningsregisterutdrag vid anställning för vård- och omsorg av barn och unga. Kravet aktualiseras när den minderårige har kontakt med vård och omsorgsgivare utan att vårdnadshavare är närvarande.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 35 tim/månaden
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3862
Kontakt
  • Carolina Alebark, Bitr. enhetschef, 0812327087
  • Charlotte Nasenius, Enhetschef, 0812327407
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb