Underläkare på Barn- och Ungdomsmedicinska mottagningen på Södertälje sjukhus: 

BUMM bedriver allmänpediatrisk verksamhet och specialistmottagning med olika behandlingsteam för barn och ungdomar 0-18 år. Här träffar vi barn och ungdomar med bland annat obesitas, ADHD, astma och allergi, enures och olika gastroenterologiska diagnoser. Vår mottagning erbjuder ett spännande och varierat arbete där samarbete mellan alla professioner är det grundläggande. Du kommer till ett härligt, glatt och kompetent gäng! Här arbetar läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor och barn-/undersköterskor mot ett och samma mål; Barnet/ungdomen i centrum.

I arbetet ingår mottagningsarbete kontorstid där du träffar, bedömer, utreder och behandlar barn och ungdomar med olika barnmedicinska frågeställningar. Du har alltid tillgång till en erfaren barnläkare som handleder dig när du behöver hjälp i stunden, samt på planerad, regelbunden basis. Tjänsten utgör en perfekt plattform för en framtida ST inom barn- och ungdomsmedicin på annat sjukhus där dylik utbildning bedrivs.

Dina personliga egenskaper:  

Du är positiv, tålmodig, lyhörd och är lösningsorienterad. Du är en god kommunikatör i mötet med både barn och vårdnadshavare. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Som person är du ansvarstagande, effektiv och har inga problem med att tempoväxla i dina arbetsuppgifter. En självklarhet för dig är att bemöta barn och ungdomar, deras vårdnadshavare samt dina kollegor på ett positivt sätt i alla situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Du är läkare med svensk läkarlegitimation. Erfarenhet från barnsjukvård är starkt meriterande. 

Anställningsform:  

Vikariat, 10 mån, heltid. Deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad -
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3832
Kontakt
  • Henrik Overödder, 08-12325270
  • Annika Johansson, 08-12325139
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet , 08-12324000
Publicerat 2023-08-07
Sista ansökningsdag 2023-08-28

Tillbaka till lediga jobb