Tiohundra AB, Hemtjänst och personlig assistans

Är du sjuksköterska och vill ha ett självständigt och varierande arbete där du gör skillnad för människor varje dag? Nu söker vi en ny kollega till vårt befintliga team inom hemsjukvården.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss utför du hälso- och sjukvårdsuppgifter hos patienter i deras egna hem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ansvara för våra patienters hälso-och sjukvårdsbehov upp till sjuksköterskenivå. I uppdraget utför du bedömningar utifrån aktuellt hälsotillstånd och följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. En del av uppdraget är att dokumentera och säkerställa informationsöverföring för den enskilde. I rollen kommer du att leda omvårdnadsarbetet och stödja patienterna till en meningsfull vardag.

Du har ett nära samarbete med kollegor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare vid vårdcentral och övrig omsorgspersonal.

Tiohundra är mån om dig som medarbetare och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Därför erbjuder vi bland annat 5000 kr i friskvårdsbidrag för 2023, avsätter 6 % av din månadslön till din tjänstepension samt erbjuder partiell föräldraledighet upp till att barnet blir 12 år. 
Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Då arbetet som sjuksköterska är ett självständigt arbete behöver du vara trygg i din profession, vara ansvarstagande och ha ett reflekterande förhållningssätt. Erfarenhet av vård av äldre är meriterande.

Utifrån att en stor del av arbetet innefattar handledning av omvårdnadspersonal är det av vikt att du trivs med att på ett pedagogiskt sätt förmedla och instruera andra. Du har god kommunikativ förmåga och kan anpassa informationen utifrån situation och patientens behov.

Du har lätt för att anpassa ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information samt ser möjligheten i förändringar. Då du möter många olika typer av människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3690
Kontakt
  • Annika Årlind, Enhetschef , 0176-12327457
  • Jenny Mörnberg, Bitr. Enhetschef, 08-12327439
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via bolagets växel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb