Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd 130

Avdelning 130/PIVA är en vårdavdelning med 16 vårdplatser. Sex vårdplatser är reserverade för patienter som är akut vårdkrävande med svårhanterlig psykisk sjukdom, som vårdas på PIVA. Resterande tio vårdplatser är avsedda för patienter med psykossjukdom, schizofreni samt akut psykos. Avdelningens speciella karaktär innebär bland annat en förhöjd bemanning, men alla patienter har en hemavdelning dit de flyttas när behovet av PIVA-vård inte längre föreligger. 

Vi har högt i tak i medarbetargruppen och mångfalden lyser med sin närvaro. Vi arbetar med ständiga förbättringsarbeten, är du driven och tycker om att utveckla såväl som att utvecklas är du rätt person för oss. Här arbetar vi alltid för att skapa en trivsam och god omvårdnadsmiljö.

Arbetet på enheten sker i samarbete i team, där sjuksköterskor, mentalskötare, läkare, kurator och arbetsterapeut ingår. Teamets uppgift är att möta den enskilda patientens unika behov i samråd driva patientens vård framåt. Ett gott samarbete med de olika mottagningar som ingår i vår verksamhet ser vi som en självklarhet för att på bästa sätt ge våra patienten en god och kontinuerlig vård.

Vi vill att du som medarbetare ska känna att du har möjlighet att utvecklas i din roll och löpande få ny kunskap, därför har alla medarbetare möjlighet att delta i olika utbildningar och kurser. Vi erbjuder kontinuerligt utbildning i Bergen-modellen, för att förebygga och bemöta hot och våld.

Avdelning 130/PIVA är en del av Psykiatri Nordväst – en universitetsklinik med cirka 550 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fyra subspecialiserade mottagningar/enheter, en mobil verksamhet och åtta vårdavdelningar. Våra verksamheter är lokaliserade till Danderyd sjukhuset, Karolinska universitetssjukhuset i Solna samt S:t Görans sjukhus.

 

Arbetsuppgifter:
Huvuddelen av arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad. Fokus ligger på kommunikation, att skapa trygghet, stöttning i rutiner, stödja patientens förmåga att klara sin ADL, främjande av planering, samordning och verkan kring patientens mål. Dokumentation i Take Care journalsystem. Teamarbete mellan professionerna som finns på enheten. Träning i Bergen-modellen erbjuds kontinuerligt för att minska tvång i vården och förebygga hot och våld.

 

Kvalifikationer:
Du är utbildad undersköterska eller mentalskötare.
Erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du innovativ, flexibel och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är lojal mot ditt uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Villkor:
Tillsvidare dock provanställning 6 månader, heltid (37:00  tim./v), arbete två av fem helger.
Dag- och kvällstjänstgöring.

Vi erbjuder:
Flextid
Friskvårdsbidrag 5000 kronor/år och friskvårdstimma

 


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3132
Kontakt
  • bitr. enhetschef, Frida Bjarneby, 0812349379
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, kommunal, 0812340466
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb