Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Brommaplan söker en specialistsjuksköterska som tillsammans med övriga medarbetare inom enheten arbetar för att ge våra patienter god psykiatrisk vård.

BUP Brommaplan är en specialistvårdsenhet där barn och ungdomar 0-17 år med medelsvår och svår psykisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På enheten arbetar cirka 35 medarbetare med ett brett spektrum av erfarenheter och kompetenser. Vi arbetar tvärprofessionellt i team kring patienterna. Vi har en mycket god stämning på mottagningen och strävar efter att medarbetare både ska kunna göra ett gott jobb och trivas tillsammans. Vår nyrenoverade mottagning är lättillgänglig på Brommaplan och med närhet till mataffärer, bussar och tunnelbana.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss har du fokus på kliniskt patientarbete. Du kommer att jobba i tätt samarbete med våra läkare och vi har flera medicinska rondningar i veckan. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och innefattar bland annat läkemedelsuppföljningar för barn och ungdomar med varierande psykiatrisk problematik, samtal, rådgivning och att vara delaktig i att hålla grupper för barn eller vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vi ser gärna att Du är specialistutbildad inom psykiatri alternativt hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Arbetserfarenhet inom områdena ses som mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver både förmåga till självständigt arbete och god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr!

För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

  • Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 30 april 2023.
  • Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus).

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Brommaplan är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3069
Kontakt
  • Julia Földes, enhetschef , 072-4511250
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb