Psykiatri Södra Stockholm, Neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare för ett sommarvikariat till Neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra v.24-33.

 

Om Neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra
Vårt uppdrag är att behandla neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Vi erbjuder läkemedelsbehandling, psykoedukation, samt arbetsterapeutiska och kurativa insatser. Mottagningen är belägen mitt i Hagsätra centrum. Vi är cirka 25 medarbetare som består av läkare, sjuksköterskor, kurator, arbetsterapeuter, psykologer, medicinska sekreterare och case managers.


Ditt arbete som medicinsk sekreterare
Som medicinsk sekreterare är du en mycket viktig del av mottagningen.
Arbetet är självständigt och omväxlande och består bland annat av receptionsarbete, journalskrivning, ärendehantering i 1177 och ärenden i telefonsystemet TeleQ, besöksregistrering samt att vara behjälplig i övriga för mottagningen relevanta administrativa ärenden. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av mottagningsarbete. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Take Care samt Microsoft Office-paketet. Du känner dig trygg i patientkontakt både vid fysiska möten i reception samt i telefon. Du får gärna ha vana av arbete med lokala administrativa system som bland annat Take Care. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård.

Du har god samarbetsförmåga och är lyhördhet och flexibel. Du trivs med att arbeta självständigt i dialog med övrig personal och vill bidra med din kunskap och erfarenhet för att ge patienterna bästa möjliga vård och behandling. Du är nyfiken och har förmågan att kunna möta människor i skiftande mående. Du är även van vid att arbeta inom målstyrd verksamhet och har ett gott bemötande till såväl patienter som till dina kollegor.

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett vikariat på heltid, mån-fre 39,5 h/ vecka från och med v.24 till och med vecka 33.

Vi erbjuder en möjlighet att jobba på en trivsam arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO:s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Hagsätra
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2849
Kontakt
  • Isabella Nilsson-Ehn, 070-1902862
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb