Välkommen till oss, välfungerande och välbemannad vårdcentral med centralt läge och goda kommunikationer. Vi söker nu dig till vårt härliga hemsjukvård-gäng!

Vår arbetsplats:
Alviks vårdcentral är belägen centralt, nära tunnelbanan och tvärbanan i Alvik i Bromma. Vår välfungerande mottagning har ca 24 000 listade invånare i olika åldrar och skeden i livet. Tillsammans är vi ca 60 st medarbetare som arbetar tillsammans här på vårdcentralen. Vi är ett positivt och glatt team, har en ekonomi i balans och har ett välutvecklat ledningssystem. Vårdcentralen har även ett psykosocialt team.

På Alviks vårdcentral vill vi erbjuda bästa möjliga primärvård och vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete. Som anställd hos oss erbjuder vi dig förmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och fri sjukvård i öppenvård. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss kan du göra det här: http://slso.sll.se/jobba-hos-oss/

Dina arbetsuppgifter:
Som undersköterska hos oss kommer du främst att ta hand om våra patienter i hemsjukvården. I arbetsuppgifterna ingår läkemedelshantering, provtagning, såromläggning, katetervård etc.

Kvalifikationer:
Du ska vara utbildad undersköterska alternativt studera till sjuksköterska eller läkare. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet men det är inget krav. Tidigare erfarenhet av primärvård samt journalsystemet TakeCare, TeleQ är meriterande.
Krav på att du innehar B-körkort för manuell bil.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du som person är positiv, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare har du god samarbets- och organisationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Timanställning eller vikariat. Arbetstid, måndag-fredag.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Sommarvikariat
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2809
Kontakt
  • Heléne Åhlander, Enhetschef, 08-6877067
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-04-13
Sista ansökningsdag 2023-04-27

Tillbaka till lediga jobb