Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd 130 DS

Avdelning 130/PIVA är en vårdavdelning med 16 vårdplatser. Sex vårdplatser är reserverade för patienter som är akut vårdkrävande med svårhanterlig psykisk sjukdom, som vårdas på PIVA. Resterande tio vårdplatser är avsedda för patienter med psykossjukdom, schizofreni samt akut psykos. Avdelningens speciella karaktär innebär bland annat en förhöjd bemanning, men alla patienter har en hemavdelning dit de flyttas när behovet av PIVA-vård inte längre föreligger. 

Vi har högt i tak i medarbetargruppen och mångfalden lyser med sin närvaro. Vi arbetar med ständiga förbättringsarbeten, är du driven och tycker om att utveckla såväl som att utvecklas är du rätt person för oss. Här arbetar vi alltid för att skapa en trivsam och god omvårdnadsmiljö.

Arbetet på enheten sker i samarbete i team, där sjuksköterskor, mentalskötare, läkare, kurator och arbetsterapeut ingår. Teamets uppgift är att möta den enskilda patientens unika behov i samråd driva patientens vård framåt. Ett gott samarbete med de olika mottagningar som ingår i vår verksamhet ser vi som en självklarhet för att på bästa sätt ge våra patienten en god och kontinuerlig vård.

Vi vill att du som medarbetare ska känna att du har möjlighet att utvecklas i din roll och löpande få ny kunskap, därför har alla medarbetare möjlighet att delta i olika utbildningar och kurser. Vi erbjuder kontinuerligt utbildning i Bergen-modellen, för att förebygga och bemöta hot och våld.
 

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska är du arbetsledare över en kompetent grupp undersköterskor och ansvarar för omvårdnadsarbetet på avdelningen. Du ska både kunna arbeta självständigt och upprätthålla ett välfungerande samarbete med andra yrkeskategorier. Du ansvarar för läkemedelshantering och medicintekniska uppgifter. Du kommer tillsammans med dina kollegor att observera, planera och utföra omvårdnadsarbete samt dokumentera i journalsystemet TakeCare. Att vara sjuksköterska på avdelning 130/PIVA innebär också att ständigt vara tillgänglig för både patienter och närstående. Vi strävar efter att ständigt arbeta personcentrerat, med fokus på delaktighet för patienter och deras närstående.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid (38:15 tim./vecka). Vi har en grund i hälsosamma scheman med möjlighet och förhoppning att kunna bemöta eventuella personliga önskemål i samband med schemaläggning utifrån dina och verksamhetens behov.

Kvalifikationer:
För att kunna söka tjänsten ska du vara legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och/eller tidigare erfarenhet av psykiatrisk vård är meriterande men inget krav. En klar majoritet av våra patienter vårdas under LPT, varför kunskaper om lagstiftningen anses värdefulla.

Personliga egenskaper:
Som person vill vi att du är engagerad och flexibel. Du kan arbeta självständigt och i team. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och ser hellre möjligheter i stället för hinder. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och rekrytering sker fortlöpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.


Vi erbjuder dig:
- En individuellt anpassad introduktion
- Flextidsavtal
- Kvarstannande bonus: efter ett års anställning tillkommer årligen en timbank på 40 timmar som kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning
- Friskvårdtimme en gång i veckan samt friskvårdsbidrag på 5000kr/år
- Just nu erbjuder vi en signeringsbonus!*
- Tillgång till gym på Danderyds sjukhus

  

* Om du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) på minst 75% mellan den 3 mars och den 30 april 2023 erhåller du en sign-on bonus om 10.000 kr vid tillträdet av anställningen och 10.000kr efter 12 månaders anställning.
Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus)."

 

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2808
Kontakt
  • enhetschef Björn Edberg, 0812356030
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb