Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Torsviks Vårdcentral

Välkommen som distriktssköterska eller sjuksköterska till vår trevliga vårdcentral! Vi söker nu en engagerad, prestigelös person som vill bli vår nya kollega.

Vår arbetsplats:
Torsviks vårdcentral ligger på Lidingö, 5 minuter från T-bana Ropsten med buss. Vi som arbetar här är en grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Hos oss finns även ett psykosocialt team med psykologer för både barn och vuxna, kurator och rehabkoordinator. Vi bedriver också medicinsk fotvård på mottagningen. Vi är ca 35 personer i en stabil och trevlig personalgrupp.

 

Vi har två sköterskemottagningar, specialistsköterskemottagning inom osteoporos, astma/KOL samt diabetes. En viktig del i verksamheten är vårt stora hemsjukvårdsteam där distriktssköterska/sjuksköterska och undersköterska i team ansvarar för ett eget distrikt. Vi har en engagerad och mycket kompetent hemsjukvårdsläkare som arbetar i nära samarbete med teamet.

 

Dina arbetsuppgifter:

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar de flesta omväxlande i hemsjukvård, på mottagning och i telefonrådgivning samt chatt. Beroende på vad du trivs med och hur du vill jobba strävar vi efter att utforma arbetet tillsammans för att du ska trivas.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska eller sjuksköterska, kanske vill läsa vidare? Tidigare erfarenhet av primärvård eller hemsjukvård samt journalsystemet TakeCare är meriterande. Vidareutbildning inom astma/KOL eller diabetes är ett stort plus!

 

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är positiv, engagerad och är flexibel. Du är ansvarsfull och arbetar självständigt men samarbetar väl med kollegor i alla yrkeskategorier. Vi är måna om att hitta rätt person till vår arbetsgrupp och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid/deltid enl överenskommelse. Arbetstid, måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

 

Kontakt vid frågor kring tjänsten:

Linda Ärnström, Distriktssköterska/Enhetschef
Tel: 070-2685928

 

Facklig representant:

Annika Stigmanslid för Vårdförbundet
Tel: 08-12340490, mail: annika.stigmanslid@regionstockholm.se

 

Sista ansökningsdag: 2023-04-10

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Lidingö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2729
Kontakt
  • Linda Ärnström, 070-2685928
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Annika Stigmanslid, 08-12340490,annika.stigmanslid@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb