Södersjukhuset AB, Specialistvård, Urologiska kliniken

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Beskrivning

Vår kära kollega går snart i pension och vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt team som idag består av åtta medicinska sekreterare. 

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig roll och du ingår organisatoriskt i urologiska klinikens personal och samarbetar nära med alla yrkeskategorier.  

Du får ett roligt och varierande administrativt arbete såsom journalskrivning, utfärdande av röntgen- och konsultremisser, ordnar med labremisser, sätter upp patienten på väntelista, DRG-registrerar, sätter upp patienter på olika multidisciplinära konferenser med mera.  

Du arbetar även med standardiserade vårdförlopp (SVF) och SVF-registrerar i både journal och i INCA. Vi arbetar i Take Care med öppenvård, slutenvård och operationer.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Förmåga att arbeta självständigt och att kunna prioritera.  

Det är önskvärt att du har arbetat i journalsystemet Take Care och att du har genomgått utbildning i diagnosklassificering.  

Du tycker att det är självklart att ge god service både till patienter och medarbetare. Du är lugn, stabil och har förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Att vara noggrann är också en egenskap som behövs, då det är många olika moment kring patienten.  

Vi förväntar oss att du är en positiv person som bidrar med engagemang och glädje, har en positiv grundinställning och förmåga att se möjligheter i förändringsprocesser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande.  

Villkor

Tillsvidare. Heltid. 39,50 tim/veckan. Vi tillämpar flextid. Som medarbetare hos oss har du rätt till friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Vi har personalgym med träningspass på Sös.

Övrigt

Låter detta som en intressant tjänst för dig och du vill veta mer, vänligen kontakta: 

Sekreterarchef Annelie Söderqvist 08-123 64235, 0725-824784

Facklig kontakt, Vision tel 08 - 123 61000 (vx)

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan anställning. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ö.k
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 39:30
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2720
Kontakt
  • Anneli Söderqvist, 0725-824784
Facklig företrädare
  • Vison , 08-12361000(vx)
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Retour aux postes vacants