Vårt anställningserbjudande

Vi söker en sjuksköterska för delad tjänst, där du varannan vecka arbetar som koordinator och varannan som sjuksköterska på avdelningen.

Arbetstid under koordinatorsveckan är förlagd 8 - 16.30, avdelningsvecka arbetar du dag/kväll måndag till fredag (efter överenskommelse). Du tjänstgör en helg i månaden på avdelningen. Klinisk tjänstgöring kan även förekomma under semesterperioden. 

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Vi har en stabil arbetsgrupp med låg personalomsättning. 

Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller Non Invasiv Ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen. Bronkoskopiverksamheten är förlagd i avdelningens lokaler.


Arbetsbeskrivning

Som koordinator är du avdelningens knytpunkt, du ansvarar för telefonen, bokar interna och externa transporter och samordnar uppgifter på avdelningen. Du ser över intag från akuten och övriga avdelningar, samt håller i avdelningens uppstartsmöten och är behjälplig avseende elektiva och nyinskrivna patienter (i mån av tid). Utöver detta sedvanliga administrativa uppgifter som materialbeställningar, tolkbokningar etc.

När du arbetar kliniskt som sjuksköterska är det sedvanligt avdelningsarbete, såsom rond, läkemedelsadministrering och samordna omvårdnadsuppgifter. Som sjuksköterska arbetar du i team med två undersköterskor.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Viktigast är att du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss. Erfarenhet är meriterande men inte avgörande. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2678
Kontakt
  • Linda Ekman, 08-12355694
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-04-12
Sista ansökningsdag 2023-05-03

Tillbaka till lediga jobb