Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Huvud- hals- lung- och hudcancer

Vi söker dig som är ÖNH specialist till vår sektion inom Huvud-hals cancer.

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Sök då tjänsten.
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancers vision är att inom vårdens alla delar bedriva världsledande vård, utbildning och forskning för en förbättrad livskvalitet och överlevnad för patienter med tumörsjukdom.

Cancersjukvården inom Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är sedan 25e mars 2020 ett ackrediterat Comprehensive Cancer Centre av OECI, Organization of European Cancer Institutes. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle.

Inom Medicinsk Enhet Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcancer, finns tre patientflöden: Lungcancer, Huvud-halscancer och Melanom/Okända primärtumörer samt ST utbildning inom Onkologi.

Om oss
Vi är ett läkarteam om totalt 13 st där flera av oss även har verksamhet inom gruppen pediatriska luftvägssjukdomar med vilka vi har ett nära samarbete. Vi har en mycket god vårdkedja kring handhavande av patienter med Huvud-hals cancer. Vi gör avancerade ingrepp inom huvud-hals regionen och samarbetar nära med onkologer som har lång och bred erfarenhet av strål- och brachyterapi. Vi har sedan länge välarbetade rutiner och samarbete med övriga kringfunktioner.

Om tjänsten
I tjänsten ingår bedömning av patienter inom öppen-och slutenvård. Det ingår även
jour och bakjoursverksamhet inom öron-,näsa-,hals samt omhändertagande av patienter från andra flöden, även om större del av tjänsten är inom Huvud-hals cancer flödet.

Vi söker
Vi söker dig som är ÖHN-specialist med intresse och erfarenhet av Huvud-hals kirurgi och som har vana att handlägga patienter med Huvud-hals cancer inom öppen-och slutenvård.

Du är noggrann, har god samarbetsförmåga och är inriktad till arbete inom en tvärdisciplinär konstellation. God akademisk kompetens och egen pågående forskning samt erfarenhet av undervisning är meriterande. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motiverar andra i teamet.

Kvalifikationer
Krav: Svensk läkarlegitimation med specialistbevis inom öron-, näs och halssjukdomar. Forsknings- och utbildningsintresse.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Meriterande: Disputerad/Docentkompetens

 

Om rekryteringsprocessen

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2676
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, lakarforeningen@karolinska.regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Retour aux postes vacants