Karolinska Universitetssjukhuset, Team Cancer

Är du undersköterska med erfarenhet från slutenvård och ett genuint intresse för kirurgi? Vill du utvecklas i ett öppet och välkomnande klimat där världsledande robotkirurgi och högspecialiserad vård bedrivs? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

 • Ett team med en härlig mix av av erfarna och nya kollegor som speglar samhället med en stor variation av människor. Vi har ett fint och välkomnande arbetsklimat där vi har roligt tillsammans på jobbet.
 • Ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver rehabilitering och behandling. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en bra arbetsplats.
 • Minst fyra veckors introduktion med ett väl utarbetat introduktionsprogram. Vi är flexibla med introduktionslängden beroende på hur mycket erfarenhet du har. 
 • Kompetensutveckling, minst 10 procent av den schemalagda tiden för avsätts för detta. Är du undersköterska med ett genuint intresse för kirurgi och en önskan att bredda din kompetens inom detta spännande område är detta arbetsplatsen för dig! 
 • Upp till 5000 kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500 kr i friskvårdsbidrag.

Självklart får du också ta del av samtliga generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten    

Bäckenkirurgi 7 är en kirurgisk slutenvårdsavdelning som vårdar kirurgiska patienter från det urologiska och det gynekologiska patientflödet. Merparten av våra patienter opereras med hjälp av avancerad robotteknik, vilket medför ett snabbare återhämtningsförlopp och kortare vårdtid. Vi tar emot patienter med maligna sjukdomar i urinvägar, i kvinnligt och manligt könsorgan samt patienter med benigna urologiska tillstånd. Utveckling av medarbetare och verksamhet står i centrum på Bäckenkirurgi 7 och vi strävar alltid efter att utföra det senaste inom kirurgisk omvårdnad.

Att vara undersköterska hos oss innebär att du har ett stort ansvar och vår avdelning erbjuder dig en bred grund inom yrket. Vi erbjuder en utvecklande och inspirerande arbetsplats där du som undersköterska erhåller teoretisk och praktisk kunskap inom högspecialiserad kirurgisk vård med fokus på patienten. 

Här är du med och bedriver världsledande robotkirurgi och högspecialiserad vård till patienter med urologiska och gynekologiska sjukdomar. Vi har ett stort uppdrag inom Stockholmsregionen och är bland annat ensamutförare av kirurgi för avancerad blåscancer och avancerad rekonstruktion av urinvägarna. Vårt främsta uppdrag är planerad kirurgi, men vi tar även emot patienter som är i behov av akut vård.

Vår avdelning har idag 20 vårdplatser på vardagar och 15 vårdplatser på helgen. I varje team om fem patienter ingår en till två undersköterskor och en sjuksköterska. Du har ett nära samarbete med sjuksköterskorna och läkarna på avdelningen.

Hos oss arbetar du tvåskift, vilket innebär dag, kväll samt helg. Vi har fasta scheman som du i viss mån kan vara med och påverka.

Vi söker dig som

 • Har stort intresse av kirurgi och har arbetat inom slutenvård som undersköterska under några år.
 • Du har förmågan att lyssna, förstå, tala tydligt, sätta gränser och motivera.
 • Du är ansvarstagande, strukturerad och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Varierande arbetsuppgifter är för dig en självklarhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Arbetslivserfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
 • Minst ett års arbetslivserfarenhet inom slutenvård. 
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande: 

 • Tidigare arbete med kirurgisk vård. 
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom urologisk eller gynekologisk akutsjukvård.
 • Handledarutbildning.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2670
Kontakt
 • Magnus Leviné, 08-12372919
 • Anna Hollstrand, 08-12371194
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Retour aux postes vacants