Rättspsykiatri Vård Stockholm

Rättspsykiatri Vård Stockholm ansvarar för rättspsykiatrisk vård i Stockholms län samt har ett länsövergripande ansvar för patienter som kommer från kriminalvården. Vi bedriver en högspecialiserad rättspsykiatrisk omvårdnad där sjuksköterskan har en central och ledande roll. Vi arbetar med motivation, stöd, utredningar och behandling, för att uppnå drogfrihet och minska återfall i brott. Vi arbetar även för att förbättra den fysiska och psykiska ohälsan samt öka den sociala funktionsförmågan hos våra patienter. Våra avdelningar finnas på Helix och inne på Karolinska sjukhuset i Huddinge samt på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby. Vi har även en öppenvårdsmottagning på respektive sektion, Nord/Syd.

Du är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri är meriterande, annars har Du goda möjligheter att specialisera Dig hos oss.

Vidare Information : Läs mer
Läs vad våra medarbetare tycker: Läs här


Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värden.
Vi tillämpar drogtestning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell Lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2615
Kontakt
  • Petra Hedin, 08-12349454
Facklig företrädare
  • Lena Elfström Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-05-31
Logga in och sök jobbet

Retour aux postes vacants