Kom till oss och var med på resan in i framtidens vårdadministration. Vi behöver dig som vill fortsätta bygga en stark administration med vårt fantastiska sekreterargäng!

 

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många kontaktytor och delaktighet i utvecklingsprojekt. Som medicinsk sekreterare är du en viktig kugge för att vår komplexa verksamhet ska fungera. Omställningen till allt fler digitala gränssnitt i vårdarbetet är påtagligt även på den administrativa området. Hos oss får du därför möjligheten till en kombination av traditionella sekreteraruppgifter och arbete med de digitala vårdplattformarna på de administrativa områdena. En del av uppgifterna delas med kollegorna i laget och den andra delen är fokuserad mot specifika enheter. Du får möjlighet att både vara del av ett starkt sekreterarlag och våra rehabteam bestående av läkare, hälsoprofessioner och omvårdnadspersonal.

 

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare så som journalskrivning, bokning av patientbesök, telefonkontakter, samordning, remisshantering, tolkbeställning, sjukresor, kassatjänst ingår.

Även andra administrativa uppgifter förekommer t.ex. registrering i patientregister, delta i utvecklingsarbete gällande digital utveckling samt hantering av post.

 

Kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi, DRG, 1177, Alltid Öppet och även i Officepaketet.

 

Personliga egenskaper

Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver
ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och
prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och medarbetare. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2555
Kontakt
  • Maria Johansson, 070-0891225
Facklig företrädare
  • Vision, 0771440000
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb