Södersjukhuset AB, Resursteam

Sjuksköterska till Resursteamet, Södersjukhuset AB

Vill du arbeta likt en bemanningssjuksköterska samtidigt som du har en trygg och utvecklande tillsvidareanställning på Södersjukhuset?
Vi söker löpande efter erfarna sjuksköterskor som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete med hela SÖS som din arbetsplats – välkommen att bli en del av Resursteamet på Södersjukhuset!

Resursteamet fungerar som ett internt bemanningsföretag där du roterar mellan klinikerna på sjukhuset utifrån verksamhetens behov. Att arbeta i Resursteamet innebär att ingen dag är den andra lik och du får en bred kompetens i din yrkesroll.

Som sjuksköterska hos oss bidrar du med värdefull kompetens till våra verksamheter, så att varje patient omhändertas på bästa möjliga sätt. Arbetsuppgifterna utgår i grunden från din profession och kommer att variera utifrån behov. Som anställd hos oss får du en individuell introduktionsplan specifikt framtagen utifrån dina kompetenser och erfarenheter och du blir en del av ett kunnigt och engagerat team. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer. Vi har ett Hälsoteam som driver SÖS personalgym och håller i träningsklasser, och vi ligger när till både kommunikationer och flertalet fina gångstråk, samt har en egen personalrestaurang med utsikt över Årstaviken. Och sist men inte minst finns det inom ramen för individuell schemaplanering ISP möjlighet att påverka dina arbetstider. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård och/eller akutgeriatrisk vård samt goda kunskaper i svenska, tal och skrift.  

Om anställningen

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, heltid med veckoarbetstid på 38:15.
Som anställd inom Resursteamet erbjuds man utöver sin grundlön även ett rotationstillägg. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är positiv, trygg och trivs i sin yrkesroll.

Du uppskattar variation och tycker om att träffa nya människor och miljöer  Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm.   Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt

Marjaana Paloheimo, Rekryteringsansvarig & Enhetsledare
Tel: 072-582 46 27

Bo Svärd, Sektionschef Lön/Resursteam
Tel: 070-736 29 91

Fackliga företrädare

Vårdförbundet Centra Söder
Tel: 070-484 33 10

Övrig information

Fullständig ansökan innehåller CV, personligt brev och examensbevis. Innan anställning begärs utdrag från misstanke- och belastningsregistret enligt Södersjukhusets praxis.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Södersjukhuset?

Hör våra medarbetare berätta mer om det här!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2514
Kontakt
  • Bo Svärd, 070-7362991
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2024-01-31

Tillbaka till lediga jobb