Södersjukhuset AB, Ortopedi, Arbetsterapi-och Fysioterapienheten

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Arbetsterapi- och fysioterapienheten (AFE) är en egen enhet som tillhör verksamhetsområde Ortopedi. AFE försörjer alla verksamhetsområden på Södersjukhuset med arbetsterapi- och fysioterapi utom två områden inom specialistvården. På AFE arbetar ca 12 arbetsterapeuter och 35 fysioterapeuter. Vi har fyra kompetensområden med enhetsledare och en vårdenhetschef. 

Beskrivning:
Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att arbeta som arbetsterapeut på akutsjukhus inom internmedicin eller kirurgi. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att göra arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar på våra slutenvårdsavdelningar. Kognitiva bedömningar, ADL-bedömningar eller hjälpmedelsbedömningar är ofta förekommande insatser på vårdavdelningarna. 

Vi erbjuder:
SÖS kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut.

Intervjuer sker löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2500
Kontakt
  • Louise Sandberg, vårdenhetschef, 0725694308
Facklig företrädare
  • Agneta Engfors, Arbetsterapeuterna, 08-6162798
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Retour aux postes vacants