Välkommen att arbeta på Rissne vårdcentral!

Rissne vårdcentral är en väletablerad mottagning med korta beslutsvägar. Vi månar om ett gott arbetsklimat. Vårdcentralen ligger centralt i Rissne, nära till buss och t-bana och om några år kommer tvärbanan att passera Rissne. Vårt upptagningsområde är blandat med en företrädesvis relativt ung befolkning och området expanderar, med mycket nyproduktion. 

Förutom sedvanlig husläkarmottagning med hemsjukvård har vi också, äldremottagning, medicinsk fotvård, kurator med terapeututbildning, psykolog och asylmottagning med hälsosamtal samt en rehabkoordinator.

I våra lokaler finns även BVC, MVC och apotek. Vi har ett mycket bra samarbete med Rehab Nordväst, där det finns sjukgymnastik, dietist, arbetsterapeut och kiropraktor

 Vi söker nu en undersköterska för snabb tillsättning till vår vårdcentral!

Arbetsuppgifter:

Din huvuduppgift gäller hemsjukvården och vårt laboratorium. Du kan ta emot patienter på mottagningen för tex Ekg, såromläggning och blodtryck. Du arbetar mycket självständigt men även tillsammans med dina kolleger på vårdcentralen.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Heltid, men deltid kan diskuteras.

Kvalifikationer: Du är undersköterska (USK-utbildning) och har erfarenhet av både hemsjukvård och provtagning/laboratorieverksamhet. Du har gärna flera års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är för oss mycket viktigt. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten.

Övrig information: Du kommer till en mycket välfungerande och positiv arbetsgrupp. För oss är arbetsglädje och teamarbete av stor vikt. Anställningsintervjuerna sker löpande. Vi erbjuder ett mycket roligt och trivsamt arbete.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson för Kommunal Arnstein Mogstad tel: 08-12340466

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2445
Kontakt
  • Ulf Aringer, 08-12336997
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb