Vill du ingå i Tumba vårdcentrals psykosociala team?

Välkommen med din ansökan!

Tumba i Botkyrka kommun växte upp runt pappersbruket redan på 1700-talet och erbjuder idag ett trivsamt område med allt från flerfamiljshus-villa-lantbruksmiljö. Tumba vårdcentral finns i välplanerade och rymliga lokaler nära Tumba centrum och nås på 20 minuter från Stockholm Södra station. Vi prioriterar arbetsmiljö, gott samarbete och trivsel. Tillsammans jobbar vi för att erbjuda en högkvalitativ primärvård för vår befolkning.
Vårdcentralen, med cirka 15 000 listade patienter, har geografiskt samordningsansvar för primärvården i Botkyrka. Mottagningen består av husläkarmottagning med hemsjukvård, sköterskemottagning, BVC, psykosocialt team och rehabiliteringskoordinator. I vårt uppdrag ingår även utökade insatser för psykisk hälsa barn och unga i åldern 6–17 år. Vi har ett bra samarbete med primärvårdsrehabilitering i området.
 
Vi erbjuder:

Tumba Vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.
 
Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av strukturerad bedömning och behandling av vuxna med mild till måttlig psykisk ohälsa, stödjande samtal vid kris/livsomställningar samt hjälp vidare till specialiserad vård då det finns behov av det. Behandlingen kan ske individuellt i form av guidad självhjälp eller som individuell terapi samt i grupp. Vi erbjuder grupphandledning 2 timmar 2 ggr/månad. Vi arbetar nära våra behandlare inom barn och unga uppdraget för den intresserade kan det finnas möjlighet att kombinera dessa uppdrag.
 
Kvalifikationer:

Legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal, socionom eller psykolog med lägst steg 1-utbildning inom KBT.
Tidigare erfarenhet av primärvård och specialistpsykiatri är meriterande. Du behöver känna dig trygg med självständiga bedömningar och eftersom du kommer ha ett nära samarbete med andra behöver du ha en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
Anställningsform:

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start enligt överenskommelse. 
 
Övrig information:

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tumba
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2338
Kontakt
  • Anna Lindquist V-chef / Specialist i allmänmedicin, 08-12367222
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
  • Gunilla Wurtzel, Akademikerförbundet SSR, 08-12340487
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb