Kungsängens vårdcentral är belägen i ett naturskönt område mitt i centrum med 3-5
minuters gångavstånd från pendeltågsstation. Vi är ett team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, leg läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kurator, REKO och fotsjukvårdare. Vi har nära samarbete med Rehab med teambesök samt BVC där vi har läkarinsatsen och BMM som finns i samma hus.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsvillkor, individanpassad inskolning, digitala besök, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. Vi erbjuder även generöst frisvårdsbidrag, möjlighet till fortbildning, fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet och möjlighet till löneväxling.

Kungsängens vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Arbetsplatsen:
En trivsam och trevlig arbetsplats där vi månar om varandra och arbetar mot samma
mål. Vi har en stabil personalgrupp med bra struktur för att få en så god arbetsmiljö och
patientsäkerhet som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar såväl fysiskt som digitalt. Möjlighet att arbeta delvis hemifrån erbjuds. Vi värnar om kompetensförsörjningen och har regelbundet externa gästföreläsare som besöker oss.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Personliga egenskaper:
För oss är kvalitet, service och tillgänglighet en självklarhet och vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra patientflöden och att rätt kompetens gör rätt arbetsuppgift så vi söker dig som vill vara med att utveckla mottagningen till det bättre och har ett positivt förhållningssätt. Du är van att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2311
Kontakt
  • Jeanette Blomqvist, 0702135767
Facklig företrädare
  • SLSO:s Läkarförening Maria Sjödahl, 0702667094
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb