Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Då en av våra tandläkare skall vidare i företaget så söker vi TANDLÄKARE till vår centrala klinik i Skanstull på deltid. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandläkare hos oss i Skanstull arbetar du mestadels med vuxna patienter, men även lite ungdomar och barn förekommer. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Vi har bland annat nischtandläkare i kirurgi, endodonti, bettfysiologi och snart i orofacial medicin på kliniken och vi arbetar även med implantat och Invisalign. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

På kliniken i Skanstull finns bland annat intraoral scanner och 2 mikroskop för endodonti. Kliniken har 13 behandlingsrum och vi erbjuder dig att bli en del av ett gäng som trivs ihop, en klinik där engagemanget och kompetensen är hög. Vi har regelbundna terapimöten där vi delar kunskaper och reflektioner. Kliniken ligger mitt i Skanstull ovanför Ringen centrum, med direkt närhet till tunnelbana och många bussar.  

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerad tandläkare gärna med god erfarenhet, dock inget krav och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. Är du ny i yrket finns goda möjligheter till bra handledning. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande, men inget krav.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef och nischtandläkare
  • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr, ett av marknadens bästa pensionsavsättningar och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 31 Mars 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Giancarlo Astorga Ricra, Klinikchef/Leg. tandläkare, Folktandvården Skanstull, 073 500 24 24
Silvia Saliba, Arbetsledare, Folktandvården Skanstull,  072 582 24 22

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Maj 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70-80 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2309
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb