Är du allmänspecialist och intresserad av att arbeta med sexuell hälsa?

Nu finns en unik möjlighet att söka en kombinationstjänst där du får det bästa av två världar på våra mottagningar Kista vårdcentral och Stockholms mansmottagning Järva. Mottagningarna ligger på varsin våning i Kista Galleria och drivs i Stockholms läns sjukvårdsområdes (SLSO) regi.

Om Kista vårdcentral

På Kista vårdcentral arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister och KBT-psykolog.

Totalt är vi ca 30 personer som arbetar tillsammans för att ta hand om våra patienter. All personal är med och utvecklar verksamheten och deltar i någon av vårdcentralens kvalitetsgrupper. Vi arbetar med kvalitet och är måna om att ta hand om våra patienter på bästa sätt.

I anslutning till vårdcentralen finns laboratorium, BMM, BVC, Rehab samt Mansmottagning. Vi har ett nära samarbete med rehab mottagningen där arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kiropraktor, dietister och logopeder arbetar. Tillsammans ordnar vi gruppundervisning för våra patienter.

Om Stockholms mansmottagning

Stockholms mansmottagning är en sex- och samlevnadsmottagning som vänder sig till alla män och transpersoner. Vi erbjuder undersökning, provtagning och behandling av sexuellt överförda infektioner (STI), samt stöd, råd och psykologisk behandling för sexuella och relationella problem. Vi ger även utbildnings- och informationsinsatser till andra vårdgivare. Personalgruppen består av sjuksköterskor, barnmorskor, psykologer och läkare med bred kompetens inom det sexualmedicinska och sexologiska fältet. Mer information om vår verksamhet hittar du på vår hemsida Stockholms mansmottagning

Vi erbjuder:

SLSO är en av Sveriges största vårdgivare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i livets alla skeden. Vi bedriver psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, närakuter, habilitering, hjälpmedel och centrum för forskning. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Vi tillämpar flextid och har generösa friskvårdsförmåner.

Om tjänsten:
Vi söker en läkare med inriktning allmänmedicin för placering 60% på Kista vårdcentral och 40% på mansmottagningen.

Det är viktigt att du har ett intresse för andrologi, och att du är beredd att arbeta med medicinska frågeställningar kopplade till mäns sexuella hälsa. Du kommer att arbeta självständigt utifrån din yrkesprofession, och i arbetet ingår att ge stöd och konsultationer till dina kollegor på mottagningen.

Om dig:
Kvalifikationskrav:

  • Leg. Läkare, med specialistkompetens inom allmänmedicin.

Meriterande:

  • Vidareutbildning inom andrologi, sexologi och/eller sexualmedicin.
  • Tidigare erfarenhet av arbete på sexualmedicinsk verksamhet.
  • Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Du förväntas vara trygg med att prata om sex och sexualitet och du behöver vara förberedd på att synen på sexualitet och vad som anses vara normalt/sunt varierar mellan individer.

Vi vill att arbetet ska tillföra energi till ditt övriga liv och inte tvärtom. För att uppnå detta vill vi att du är ambitiös och engagerad i ditt jobb samtidigt som du har en hälsosam distans mellan dig själv och din yrkesroll. Idéer till att utveckla dig själv och verksamheten är spännande drag som vi uppskattar. Du behöver har förmåga att vara flexibel, lösningsorienterad och van vid att ta eget ansvar i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Björn Berglin, Stockholms mansmottagning, telefon: 08-123 393 94

Verksamhetschef Helena Toomson, Kista vårdcentral, telefon: Telefon: 08-123 404 78

Fackliga företrädare:

Läkarföreningen, Maria Sjödahl, tel: 070-2667094

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2283
Kontakt
  • Björn Berglin, 08-12339394
  • Helena Toomson, 08-12340478
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarföreningen, 070-2667094
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Retour aux postes vacants