Tiohundra

Vi söker nu nya stjärnor till vårt härliga gäng - välkommen till oss på avdelning 3! 

Om tjänsten

Som undersköterska på vårdavdelning har du en omvårdande roll där du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i teamet. I vårt team ingår undersköterska och sjuksköterska, samordnande undersköterska, rehab-personal samt läkare. Arbetsuppgifterna omfattar omvårdnad, såromläggning, provtagning, kontroll av vitalparametrar, hantera olika dränage, katetrar och stomier samt dokumentation.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning på akutsjukvård och är van att ta eget ansvar för ditt arbete och är trygg i din yrkesroll. Du har ett tryggt förhållningssätt, är ödmjuk och respektfull mot såväl arbetskollegor som patienter.

Vi erbjuder:
- Individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet.
- Individuell kompetensutveckling utifrån kompetensstegen.
- Internutbildning inom området.
- Friskvårdsbidrag 5000kr.

För att arbeta hos oss behöver du vara utbildad undersköterska med komplett examen och inriktning akutsjukvård. Du har erfarenhet av akutsjukvård med inriktning kirurgi, vilket innebär bl. a skötsel av olika typer av dränage, venprovtagning, EKG, stomivård, katetersättning samt hantering av katetrar och spoldropp, sårvård m.m.

Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Vår kirurgavdelning på Norrtälje sjukhus präglas av korta vårdtider. Vi bedriver både akut och elektiv kirurgi inom gynekologi, mag/tarm samt urologi. Genom de olika patientgrupperna erbjuder vi dig en bredare kompetens inom flera olika kirurgiska specialiteter.

Beslutet om att satsa resurser på egen personal istället för att ta in personal från bemanningsföretag tror vi gynnar utvecklingen och kvaliteten av patientvården på vårt fina sjukhus.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2244
Kontakt
  • Kim Rangemo, enhetschef, 08-12326767
Facklig företrädare
  • Nå via vår växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb