Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Vi söker vi en engagerad röntgensjuksköterska som har båda, klinisk och forskningsintresse inom radiologi till oss på barnradiologi. Vi erbjuder en dela tjänst med hälften forskningsadministrativa arbetsuppgifter och andra häften arbeta kliniskt. Låter det intressant läs mer här! 

Om oss 

Barnradiologin vid Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, är en röntgenavdelning med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0–18 år. Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt, och vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. De flesta röntgenspecialiteter finns inom verksamheten. Vårt fokus är att ha barnet i centrum.

Lär mera om här: Jobba inom radiologi och nuklearmedicin (karolinska.se)

Vi erbjuder

En delad tjänst till en engagerad röntgensjuksköterska som har båda, klinisk och forskningsintresse till den barnradiologiska verksamheten i Solna, som är en del av funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska. I samverkan med Karolinska Institutet har sjukhuset sedan länge en framstående plats inom forskning och utbildning.

Vi har ett av världens mest moderna universitetssjukhus och behöver dig, som vill vara med och påverka och utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden. Detta synsätt avspeglas i såväl organisation, styrning som uppföljning av universitetssjukvårdsenheternas verksamhet.

Under år 2023 kan du välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr 

Självklart får du också del av de förmåner som karolinsk universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

I rollen som forsknings- och röntgensjuksköterska omfattar 50 procent av tjänsten att ansvara för forskningsadministrativa arbetsuppgifter inom verksamheten och övriga 50 % av tjänsten arbetar du kliniskt inom verksamheten.

Som forskningssjuksköterska hos oss ingår koordinering och ansvar för studier i nära samarbete med våra radiologer, röntgensjuksköterskor, fysiker, bokningskoordinatorer samt forskningssjuksköterskor på övriga medicinska avdelningar som är medparter i våra studier.

Du kommer att vara kontaktperson utåt samt kommunicera forskningsprojekten till övrig personal på barnradiologi. Vidare kommer du ansvara för att upprätta avtal och organisera och sammanställa studiedata, tidsbokning av studiepatienter och forskningsmärka och diarieföra varje ny klinisk studie ingår i arbetsuppgiften. Du kommer att ha ett stort eget ansvar vad gäller planering och logistik kring olika studier vilket ställer stora krav på flexibilitet. 

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 40 timmarsvecka. 

Vi söker

För att kunna utveckla vår verksamhet söker vi en drivande och engagerad röntgensjuksköterska med forskningsintresse. Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och noggrann samt har en god administrativ förmåga. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, ansvarstagande, god samarbetsförmåga och kreativitet

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska 
  • Några års erfarenheter inom radiologi  
  • Grundläggande IT-kunskaper 
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av kliniska forskningsstudier
  • GCP-utbildning
  • Erfarenhet att arbeta med MR 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2199
Kontakt
  • Gabriella Lewis, gabriella.lewis@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb