S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Anestesi- och operationsklinik

Är du anestesisjuksköterska, intresserad av ögonsjukvård och trivs att arbeta med barn? Välkommen med din ansökan till vårt team inom anestesi.

Om oss

S:t Eriks Ögonsjukhus genomför varje år 10 000 ögonoperationer varav 3 000 i narkos och cirka 500 barnanestesier. Vi gör alla typer av ögonoperationer inom ögontrauma, gråstarr, näthinna, plastik, onkologi och skelning samt hornhinnetransplantationer.

Du blir en del av anestesi- och operationskliniken med 65 medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi i våra nybyggda och moderna lokaler.

Som del i anestesiteamet är du med och bygger upp Region Stockholms nyaste anestesiklinik inom ögonsjukvård med patienter i både slutenvård och öppenvård från ett års ålder och uppåt.

Om tjänsten

Som anestesisjuksköterska är du en viktig del av teamet runt patienten. I dina arbetsuppgifter ingår arbete på operationssal samt även utvecklingsarbete, beredskap och uppvak. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med många olika patientgrupper, både barn och vuxna, på ett mindre sjukhus med akut och elektiv verksamhet.

Tillsammans med dina kollegor ingår du i ett team med 15 medarbetare bestående av anestesisjuksköterskor, undersköterskor och anestesiologer. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och vi uppmuntrar kompetensutveckling.

Vi satsar på våra personalförmåner och att vara hälsofrämjande, vi erbjuder flextid och friskvård som förmån för att främja god hälsa hos våra medarbetare.

Kvalifikationer

Du är specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård och har minst två års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete med barn, barnanestesi eller ögonsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar att arbeta i team. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Villkor

Tillsvidareanställning på heltid men även deltid kan vara aktuellt efter överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Du arbetar dagtid måndag till fredag med viss beredskapstjänstgöring kvällar och helger.

Vi gör registerkontroll före anställning av denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2154
Kontakt
  • Lars Löfström, 08-12323393
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, -
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb