Är du den vi söker?

Är du sjuksköterska med specialistutbildning i barn och ungdom eller distriktsvård och vill arbeta inom barnhälsovården? Gillar du att jobba med människor från andra länder och kulturer?
Då är du välkommen till oss!

Om mottagningen:

Vi är en mottagning där fem sjuksköterskor kommer att arbeta tillsammans där vi nu söker den sista pusselbiten.

Rinkeby är ett multikulturellt område och har en stor variation. Mottagningen erbjuder det utökade hembesöksprogrammet till alla inkluderade i området vilket innebär bland annat att de familjerna erbjuds sex hembesök under barnets första 15 månader, dessa görs tillsammans med en föräldrarådgivare från Stockholms stad. Förutom hembesöksprogrammet är Rinkeby även en del i Rinkebys familjecentral tillsammans med öppnaförskolan, föräldrarådgivningen och en barnmorskemottagning. Detta är något som tillsammans berikar BVC arbetet ytterligare och som vi värderar högt.

För oss på Rinkeby BVC är det en självklarhet att arbeta utifrån en helhetssyn på människan och vi strävar efter att ge våra familjer hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet.

Rinkeby BVC är också en del av BVC Stockholm Norra där 16 BVC-mottagningar ingår. Detta möjliggör kunskapsutbyte mellan mottagningarna och till BVC klustret hör också en vårdutvecklare. Klustret arbetar aktivt för att fortsätta att driva barnhälsovården framåt genom förbättrings- och utvecklingsarbeten, exempelvis är BVC nu en del av den digitala plattformen, Alltid Öppet.

 

Om tjänsten:

Som BVC sjuksköterska hos oss kommer du att erbjudas ett spännande arbete där du arbetare självständigt med också i team. I team tillsammans med dina BVC sjuksköterskekollegor, föräldrarådgivare, läkare och flera andra professioner. Du har ett eget ansvar över ditt arbetsområde, samtidigt som du har kollegor och en närvarande ledning runt dig. Vi arbetar efter barnhälsovårdens hälsouppdrag som bland annat innebär besök vid nyckelåldrar, hembesök, vaccinationen och föräldragruppsverksamhet. Där barnet och familjens behov styr.

Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Vi följer samverkansavtal och bedriver facklig samverkan med lokala representanter inom verksamheten.

Kvalifikationer:

Du skall vara sjuksköterska med specialistutbildning i Barnsjukvård eller Distriktsvård.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tidigare erfarenhet av arbete inom BHV är meriterande.

Personliga egenskaper:

Du är en person som gärna möter alla olika typer av människor och tycker att det berikar din vardag. Du är kommunikativ och lugn och har förmågan att planera sitt arbete så att det både passar dig och mottagningen bäst. Du brinner för det hälsofrämjande och förebyggande arbetet och ser Rinkeby BVC som en plats du vill utforska mer av.

Då är du den vi söker!

Välkommen in med din ansökan.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Rinkeby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2077
Kontakt
  • Anneli Pierrou, 0704842873
  • Maria Berner, 08-12340938
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, 08-12340490
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb