Karolinska Universitetssjukhuset, Forskning och utbildning

Är du undersköterska med intresse för utbildning? Har du dessutom god datorvana och flerårig klinisk erfarenhet? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vi erbjuder

Klinisk Tränings Centrum (KTC) är en specialutrustad avdelning för praktisk träning av kliniska färdigheter med hjälp av attrapper, simulatorer, teknisk apparatur med mera. Här bedrivs lärarledd undervisning och simulering, samt egenträning för studenter och anställda. Vårt uppdrag är att erbjuda träningsmöjligheter för flertalet studentkategorier inom Karolinska Institutet och Röda Korsets högskola samt medarbetare på Karolinska Universitetssjukhuset. KTC befinner sig organisatoriskt i sjukhusets centrala stab för Forskning Utbildning Utveckling och Innovation (FoUUI) med verksamhet både i Huddinge och Solna.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Kliniskt träningscenter (KTC) utgör träningsarena inom utbildning på grund- och avancerad nivå samt för vidmakthållande och utveckling av professionell yrkeskompetens inom sjukhusets vårdyrken.

Som samordnare på KTC kommer du att vara del av en utbildningsmiljö med målet att bidra till bästa möjliga vård. Du kommer att medverka i drift av daglig verksamhet på KTC, samt medverka i utvecklings- och kvalitetsarbete. Arbetsuppgifterna är flexibla och omfattar administration, ansvar och underhåll av utbildningsmaterial såsom attrapper och teknisk apparatur, lokalbokningar och mottagande av besök. Du kommer i samband med bokningar och förberedelser för utbildningsmoment att samverka med utbildningspersonal (lärare, handledare, kurssekreterare) från universitet, högskolor samt Karolinska Universitetssjukhuset.

Tjänsten omfattar dagtid, måndag till fredag vid KTC i Solna.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har god servicekänsla och ett etiskt förhållningssätt, liksom initiativ- och organisationsförmåga.
 • Kan arbeta självständigt och samtidigt utgöra del av ett team som samarbetar och bidrar till den gemensamma utvecklingen.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Flerårig klinisk erfarenhet.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • God datorvana.

Meriterande: 

 • Tidigare erfarenhet av Clockwork (beställning), Raindance (fakturaportal) samt arbete med hemsidor.
 • Erfarenhet av studenthandledning, utbildning och utvecklingsarbete.
 • Erfarenhet och intresse av administrativt arbete

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1971
Kontakt
 • Gergana Shamdani Ivanova, 0760506484
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb