Kom och jobba på sjukhuset mitt i stan och utvecklas både brett och fördjupat! Hos oss finns möjligheten till kompetensutveckling som ger förutsättning till ett omväxlande arbete.

Verksamhetsområde Internmedicin på Södersjukhuset består av sju vårdavdelningar, en stor öppenvårdsverksamhet på Medicinmottagningen samt ett Endoskopiskt centrum. Vårt uppdrag är att bedriva internmedicinsk akutsjukvård inriktad mot de vanligaste folksjukdomarna som exempelvis diabetes, stroke, kronisk obstruktiv lungsjukdom, allergier, mag- och tarmsjukdomar och hematologisk akutvård.

Vi är centralt belägna på Södermalm med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. Utöver detta har vi en fantastisk utsikt från sjukhuset med närliggande fina promenadstråk som löper längs med vattnet. Vi på SÖS har vårt eget Hälsoteam med professioner som hälsopedagoger, ergonomer och fysioterapeuter. Personalgymmet erbjuder ett brett utbud av styrketräning och träningspass helt kostnadsfritt och det finns möjlighet till en friskvårdstimme i veckan. Årligen kan du använda ditt friskvårdbidrag.

Om tjänsten

Som dietist hos oss arbetar du mycket självständigt, samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med teamet på våra vårdavdelningar kring patienters nutritionsbehandling. Du ger individuell kostrådgivning till våra patienter och fungerar som konsult i näringsfrågor.

Nu vänder vi oss till dig som har ett extra stort intresse att arbeta inom slutenvård, med främst patienter inom akut neurologi och stroke, vilket kommer vara en stor del av uppdraget. Du kommer även att arbeta med andra patientgrupper, såsom diabetes typ1, där patientundervisning är ett viktigt område.

I uppdraget ingår även öppenvård, vid egna besök och uppföljningar arbetar vi både med fysiska och digitala besök via Alltid Öppet när det lämpar sig.

Även förskrivning av landstingsbidrag för kosttillägg och sondmat ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Tidigare erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvården är meriterande, liksom erfarenhet av at arbeta i interprofessionella team.

Vi ser gärna att du har intresse för, och erfarenhet av, att föreläsa då det är en viktig del inom framför allt diabetesvården, men även att undervisa, implementera och sprida kunskaper inom ämnet för övriga professioner inom verksamhetsområdet.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, engagerad och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständig med god förmåga att prioritera och fatta beslut. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och besitter en god och administrativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Låter detta som tjänsten du söker? Skicka oss din ansökan idag – Vi vill träffa dig!

Villkor

Tillsvidare, heltid 40h/v, dagtid, måndag-fredag.  

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1921
Kontakt
  • Annika Ahlén, 08-12363130
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Retour aux postes vacants