Känner du engagemang för god omvårdnad av kirurgiska patienter? Då är du vår nya kollega!

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten på avdelning 18. Södertälje sjukhus är det enda sjukhuset i regionen som är med i magnetstudien och på avdelningen har vi vårt lokala magnetteam. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete som sjuksköterska i en bra arbetsmiljö!

Södertälje sjukhus deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en bra arbetsmiljö och en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession.  

Vi erbjuder

Södertälje sjukhus vill prioritera satsningar på de egna medarbetarna och investera i arbetsmiljön. Under våren har en rad åtgärder införts för nya och redan anställda medarbetare inom Södertälje sjukhus, ett arbetsgivarerbjudande. Vi erbjuder dig just nu bland annat:

- 5000 kr i friskvårdsbidrag under 2023.

- Du som legitimerad sjuksköterska kan få en sign-on bonus vid anställning innan 30 april 2023, förutsatt att du inte har varit anställd i Region Stockholm de senaste 6 månaderna.

Läs mer om våra förmåner och vårt arbetsgivarerbjudande här.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:

Jag som är chef på avdelning 18 heter Ulrika. En av mina stora drivkrafter i mitt ledarskap är att mina medarbetare får utrymme att växa som yrkespersoner, ta ansvar och att det måste vara kul att gå till jobbet! För att uppnå detta har vi regelbunden uppföljning av det dagliga arbetet på avdelningen, satsar mycket på utbildning, vi reflekterar tillsammans för att stärka vår teamkänsla och utbyta yrkeserfarenheter. Jag ser det som en självklarhet, att vi tillsammans driver verksamheten framåt.

Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning på avdelningen. Som nyutexaminerad så får du även delta i sjukhusets nyexprogram som kombineras av färdighetsträning, föreläsningar och gruppdiskussioner. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller som är specialistsjuksköterska finns det stora möjligheter att använda dina kunskaper inom många olika omvårdnadsområden hos oss. Avdelning 18 är en akutsomatisk vårdavdelning, med akut och elektivt flöde av kirurgiska patienter.

Dina kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsomatisk verksamhet.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv och flexibel i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du har ett genuint intresse för att utveckla omvårdnaden på avdelningen och gillar tempoväxlingar i ditt arbete. Naturligtvis alltid med patienten i fokus. 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, heltid, du kommer att ingå i 24/7 avtalet.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

För att din ansökan ska vara komplett ska du bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden gång!

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1832
Kontakt
  • Ulrika Johnsson, 08-12324139
  • Amanda Karlsson, 08-12324052
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-05-21

Tillbaka till lediga jobb