Vill du bli en del av vårt framgångsrika team och dela vår fartfyllda vardag? Vi söker sjuksköterskor till AVA som tillhör akutmottagningen på Danderyds sjukhus.

 

Vilka vi är

I januari 2023 öppnade vi en akutvårdsavdelning som drivs av Danderyds akutmottagning. Avdelningen har idag 6 vårdplatser, som kommer att bli 11 vårdplatser under våren. Avdelningen bemannas idag av en sjuksköterska och en undersköterska, när vi ökar antalet vårdplatser kommer vi öka grundbemanningen till två sjuksköterskor och en undersköterska. Avdelningen ligger i anslutning till akutmottagningen. Vid anställning på AVA erbjuds rotation mot akutmottagningen.

Akutmottagningen fick nya lokaler 2019 vilket har givit oss nya möjligheter. Just nu pågår även byggnationen av hus 61 dit resterande del av akutmottagningen kommer att flytta. Den nya byggnaden planeras stå färdig för inflyttning under 2025 och innefattar då resterande del av akutmottagningen, vårdavdelningar med ca 164 vårdplatser, mottagningsverksamhet samt en helikopterplatta på taket.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på AVA har du det övergripande ansvaret för omvårdnaden samt ansvaret för att administrera läkemedel och utföra medicinsktekniska procedurer som ordineras av läkare. Du arbetar i team med undersköterskor och läkare. Du har även ett dagligt nära samarbete med farmaceutenheten samt sjukhusets vårdplatskoordinator.
Du kommer på grund av de korta vårdtiderna arbeta på en avdelning med ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. AVA är ett samarbete mellan akutmottagningen och övriga sjukhuset och du kommer därför att träffa patienter från nästan alla verksamhetsområden.

Då AVA är nyligen öppnad finns det stora möjligheter att vara med och påverka arbetssätt, rutiner och driva förbättringsprojekt samt vara en i teamet som hjälper avdelningen att växa.

 

Vem vi söker

Vi söker dig legitimerad sjuksköterska, eller som tar examen inom kort, och som gillar teamkänsla och gemenskap. Vi är intresserad av dig som önskar arbeta såväl, dag/kväll, treskift samt natt. Heltid, deltid eller på timmar. Flexibilitet finns för olika lösningar.
Du är en person som värdesätter samarbete, kommunikation, professionellt bemötande och goda relationer på arbetsplatsen såväl med kollegor inom som utom verksamheten som patienter. Du tycker utbyte och kunskapsspridande är viktigt och har en hjälpsam och serviceinriktad attityd samt värdesätter olikheter. Du är ansvarstagande, flexibel, gillar variation och utveckling samt bra på att se till helheten.

 

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder något för alla oavsett erfarenhetsnivå.

För dig som är nyexaminerad SSK kan vi varmt rekommendera vår arbetsplats. Vi har ett väl utformat introduktionsprogram med bl.a. gruppinskolning och mentorer. Efter ca 3 månaders anställning har vi infört en uppföljningsdag och vanligtvis är det fler nyexaminerade som börjar samtidigt vilket brukar vara mycket uppskattat.

För dig som är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, intensivvård, prehospitalvård och anestesi finns det stora möjligheter till utveckling. Vi håller på att utforma specialistsjuksköterskans roll på akutmottagningen och kan erbjuda goda möjligheter till utveckling och variation. För seniora (55+) sjuksköterskor kan vi erbjuda halverad obekväm arbetstid på schemat. Vi kan också erbjuda en anpassad inskolning vid reaktivering.

Vår arbetsplats är varierande och ger möjlighet till kompetensutveckling. Du skolas först in och arbetar på AVA och därefter ges möjlighet att skolas in på akutmottagningen.

Vid behov kan även personalbostad erbjudas på Danderyds Sjukhus. Finns intresse för att hospitera några timmar så ordnar vi det.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta någon av våra chefer på Akutmottagningen så berättar vi gärna mer!

Följ oss instagram@akutendanderyd för att få en närmare inblick i vår spännande och fartfyllda vardag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Hälsningar Åsa, Anna, Maria, Stefan och Dan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1593
Kontakt
  • Stefan Kejonen, 08-12358010
  • Dan Wahlbom, 08-12358012
  • Anna Linder Bring, 08-12359654
  • Åsa Doverhall Hedberg, 08-12358006
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-02-20
Sista ansökningsdag 2023-03-20

Tillbaka till lediga jobb