Karolinska Universitetssjukhuset, N52 Tema Cancer, N528 ME Övre buk

Är du utbildad undersköterska och tycker att gastrointestinal endoskopi verkar spännande? Läs vidare! Vi på Endoskopimottagningen Solna söker en ny kollega. 

Vi erbjuder

Hos oss kommer du till en trevlig arbetsplats på karolinska i Solna. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter och kollegor med mycket kunskap! Tillsammans arbetar vi för att skapa vår gemensamma arbetsplats. Här är din erfarenhet och dina idéer viktiga.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset.

Du får även ta del av förmåner som vi erbjuder, vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Hos oss på Endoskopimottagningen arbetar flera yrkesgrupper tillsammans. Undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Här genomförs avancerade endoskopiska ingrepp som gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud och PEG-inläggningar. Vi bedriver både planerad öppenvårdsverksamhet och akut verksamhet för inneliggande patienter. Vi har även mottagning för PEG patienter. Här delar vi även vårdyta med Bronkoskopienheten på sjukhuset.
 

Som undersköterska hos oss kommer du bland annat att:

 • Arbetar du i team kring patienten.
 • Ansvara för diskhantering av instrument, mellanstädning av undersökningsrum, förrådshantering med mera.
 • Du assisterar tillsammans med sjuksköterska vid endoskopiska undersökningar samt sköter omvårdnaden av våra patienter vid vårt övervak.
 • Ansvarar tillsammans med sjuksköterska för att det dagliga flödet på mottagningen fungerar.

Vi arbetar med några av Sveriges främsta endoskopister och forskning och utbildning är en del av vår vardag. Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och personcentrering. Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö.

Vi söker

Vi söker dig som: 

 • Är ansvarstagande, har förmågan att prioritera effektivt och har god organisations- och planeringsförmåga.
 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt
 • Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade. Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personliga lämplighet och ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten!

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

Meriterande: 

 • Erfarenhet från endoskopisk verksamhet
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1001
Kontakt
 • Ulrika Mjörnell, 070-0856703
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb