Välkommen till Södertälje sjukhus och VO Vård!

Vi behöver din hjälp som undersköterska för att säkerställa utmärkt vård och omsorg till våra patienter under sommaren. Hos oss erbjuds ett brett område med möjlighet att arbeta inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, urologi, geriatrisk verksamhet och palliativ vård. Du får en strukturerad inskolning vid din anställning, 1-2 dagars introduktion med utbildning på KTC samt inskolning på vårdavdelning där du ges möjlighet att komma in i arbetet och lära känna kollegorna.

Inom verksamhetsområde Vård arbetar vi med att skapa attraktiva arbetsplatser där omvårdnad och bemötande är viktigt! Vi arbetar med tydliga mål för verksamheten, korta beslutsvägar och ett närvarande ledarskap. Vi ser gärna att du är intresserad av att bidra till en god teamkänsla och bidra i omvårdnaden, i en verksamhet där patientsäkerhet och kvalitet är viktigt.

Undersköterska i sommar:

Sedvanliga arbetsuppgifter på slutenvårdsavdelning för undersköterska, såsom patientnära arbete där du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i teamet.

Från den 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel, vilket innebär att yrkestiteln för dig som sommarvikarie kan komma att ändras.

Dina personliga egenskaper:

Egenskaper vi värdesätter är personlig mognad, noggrannhet, ödmjukhet med gott bemötande till våra patienter och dina kollegor. Som person är du engagerad, positiv och lyhörd inför patienternas behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter när det behövs. Snabba tempoväxlingar ställer höga krav på gott teamarbete, varpå god samarbetsförmåga i teamet är viktigt.

Dina kvalifikationer:  

Du är sjuksköterskestudent som läser termin 4 eller uppåt på sjuksköterskeprogrammet eller läkarstudent som läser termin 6 eller uppåt på läkarlinjen. Alternativt är du utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng) eller Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng).

Du har god förmåga att kommunicera skriftligt såväl som muntligt på svenska språket, liksom ett genuint intresse för omvårdnadsarbete.

Anställningsform:  

Timanställning med schema enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du startar din inskolning under vecka 23-25 och arbetar minst sex veckor efter inskolning.

Det här är Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång!

För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV, samt betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning alternativt studieintyg från nuvarande studier. 

Välkommen med din ansökan! 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/738
Kontakt
  • Amanda Karlsson, 08-12324052
  • Eleksandra Mousa, 08-12324415
Publicerat 2023-01-27
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb