Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas?

Nu söker vi TANDLÄKARE till kliniken i Saltsjöbaden och Boo. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Folktandvården Saltsjöbaden är en trivsam och välplanerad klinik som ligger i Saltsjöbadens centrum, ca 20 minuter med direktbuss från Slussen. Avgiftsfri parkering finns för anställda i nära anslutning till kliniken. 

Kliniken i Boo ligger i Orminge centrum, Vi är ca 20 kollegor som trivs bra ihop och hjälper varandra med stort som smått.

På båda klinikerna finns gott om patienter och vi arbetar med både barn och vuxna med varierat vårdbehov. Goda möjligheter för personlig utveckling. 

Din bakgrund
Du är legitimerad tandläkare, gärna med god erfarenhet inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. Erfarenhet är meriterande dock inget krav. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till

  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
  • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
  • Nära samarbete med våra specialister kollegor på Eastmaninstitutet. Karriär inom samtliga odontologiska ämnesområden.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Anställning
Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Sista ansökningsdag är den 19 februari.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Shirin Bonde, klinikchef Folktandvården Boo/Saltsjöbaden, telefon 08-123 164 70
Mikaela Eklund, biträdande klinikchef Saltsjöbaden, telefon 08-123 168 87

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Samtsjöbaden/Boo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/483
Kontakt
  • Shirin Bonde, 08-12316470
  • Mikaela Eklund, 08-12316887
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, 08-12315232
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-02-19

Tillbaka till lediga jobb