Vill du arbeta på ett lite mindre sjukhus i en positiv miljö, där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Vill du ha en arbetsdag med variation? Välkommen till oss här på Södertälje sjukhus. Vi är 12 arbetsterapeuter som sköter om de arbetsterapeutiska insatserna på våra avdelningar, mottagningar och ASIH.

Vi tillhör verksamhetsområde Paramedicin som också omfattar dietister, logopeder, fysioterapeuter, kuratorer, en friskvårdskonsulent och en psykolog, tillsammans är vi runt 60 personer. Vi har en egen Forsknings-och utvecklingsgrupp som stimulerar och stödjer vår utveckling av våra professioner, till god handledning av studenter, till förbättringsarbeten och psykosocialt välmående på arbetsplatsen.

 

Arbetsterapeut på Södertälje sjukhus: 

Den aktuella tjänsten som du söker är förlagd till två av våra geriatriska avdelningar där vi tar hand om patienter med varierad problematik, både gällande multisjukdom och inom kognitiva nedsättningar. Du ansvarar för och genomför utifrån din planering de arbetsterapeutiska insatserna, såsom exempelvis ADL-bedömningar, boendebedömningar, hjälpmedelsutprovningar, kognitiva bedömningar och rehabiliterande åtgärder. Som arbetsterapeut hos oss utför du avdelningsarbetet i nära samarbeta med patienten och dess anhöriga/närstående, kollegor i olika professioner, vårt utskrivningsteam samt andra vårdgivare.

Arbetsterapeuterna hjälper också varandra över avdelningsgränserna, vilket innebär att du vid olika tillfällen kommer att få arbeta på andra avdelningar än där du har din basplacering.

I dina arbetsuppgifter ingår att regelbundet handleda studenter samt att arbeta med professionens förbättrings-och kvalitetsarbeten.

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är trygg och säker i din roll som arbetsterapeut och som tycker att det är roligt och utmanande att arbeta på flera avdelningar på sjukhuset. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, samt att du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Intervjuer till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/81
Publicerat 2023-01-04
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Tillbaka till lediga jobb