Tiohundra

Är du en röntgensjuksköterska som värdesätter god arbetsmiljö och fina framtidsutsikter? Då har vi jobbet för dig på Norrtälje Sjukhus!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig som är intresserad av allmänradiologi ett givande jobb i en stimulerande arbetsmiljö. Med dig i teamet får du kompetenta kollegor med hög samarbetsförmåga.

Vi tillämpar rotation på alla modaliteter - konventionell röntgen, datortomografi, genomlysning, ultraljud och magnetkamera. I ett varierande arbete, med både akuta och polikliniska undersökningar, får du möjlighet att utmanas och utvecklas inom din profession. Som medarbetare på vår avdelning är du med och påverkar verksamheten. Teamarbetet på röntgenavdelningen är avgörande för att patienterna ska få bästa vård och upplevelse av sitt besök.

Vi har beslutat att satsa resurser på egen vår personal istället för att ta in personal från bemanningsföretag, det tror vi gynnar utvecklingen och kvaliteten av patientvården på vårt fina sjukhus.

Vi erbjuder:

- friskvårdsbidrag på 5000 kr för 2023.

- individuell introduktion med handledare. Vi värnar om att du som medarbetare känner dig trygg innan du kliver in i rollen fullt ut.

- sign-on bonus på totalt 20 000 kr (10 000 kr när avtal skrivs på och 10 000 kr efter ett års anställning). Gäller för dig som skriver på avtal om månadsanställning med minst 75% sysselsättningsgrad innan den 30 april 2023. Det är även ett villkor att du i nuläget inte jobbar i Tiohundra eller Region Stockholm.

- möjlighet att själv välja önskad sysselsättningsgrad (exempelvis om du vill jobba 75% eller 100%).

-  schemaplanering med omtanke om ditt livspussel. Vårt hälsosamma schemaupplägg är unikt, något som fått flera av våra röntgensjuksköterskor att intyga ”det är värt att pendla”. Du får ett väl genomtänkt schema utan beredskap, ingår i dygnet runt verksamhet och mycket ledighet mellan dina arbetspass.

- 6 % av din månadslön betalas av oss till din tjänstepension. 

- partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

- Dubbel ob-ersättning nattetid.

- Kvarstannandebonus: 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar när du arbetat mer än ett år.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Yrkeserfarenhet är meriterande, men inget krav.

Ett gott bemötande med respekt är en självklarhet för dig i kontakter med patienter och medarbetare. Vidare har du lätt för att kommunicera och delar med dig av din kunskap, är öppen för förbättringsarbete och ser delaktighet som en möjlighet hos såväl individ som organisation.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Hos oss har du alltid möjlighet till ytterligare kompetensutveckling genom vårt fokus på utvecklingsarbete. Vid en intervju får du komma på besök hos oss på röntgenavdelningen och träffa några av dina framtida kollegor.

Norrtälje sjukhus får höga betyg av både patienter och medarbetare och är ett komplett akutsjukhus. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vår klinik och vårt sjukhus. Vi har ett nära samarbete med akuten och vårdavdelningarna. Vi har också ett välutvecklat samarbete med övriga sjukhus i region Stockholm. 

I Norrtälje arbetar du i en fantastisk roslagsmiljö med nära till det mesta; havet, en charmig stadskärna, friluftsliv samt närhet till ett boende i lantlig miljö men ändå nära Stockholm. För pendlaren nås vi enkelt med bekväm direktbuss från Stockholm eller Uppsala. 

Är du vår nästa röntgensjuksköterska? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/18
Kontakt
  • Maria Mellqvist, enhetschef, 08-12326409
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb