Välkommen till Fisksätra vårdcentral!

Vi är en liten familjär vårdcentral med 18 medarbetare och cirka 4 500 listade patienter. Vårdcentralen bedrivs i Region Stockholms regi och som en del av primärvården erbjuder vi olika former av medicinsk behandling, rehabilitering, omvårdnad och förebyggande hälsovård. 

På vårdcentralen finns husläkarmottagning, hemsjukvård och en barnavårdscentral som har ett nära samarbete med Familjecentralen som ligger i samma lokaler. Hit tar du dig lätt med bil samt med Saltsjöbanan eller buss.

Fisksätra är ett multikulturellt område med en befolkning som ursprungligen kommer från många delar av världen. Vi på vårdcentralen arbetar med att skapa trygghet hos patienterna, kontinuitet samt god patientsäkerhet och vi känner våra patienter väl. Vi kan erbjuda stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete som medarbetare hos oss på vårdcentralen.

Detta är det perfekta arbetet för dig som brinner för allmänmedicin, eller varför inte du själv och en kollega? Det finns stora möjligheter att själv påverka hur strukturen på arbetet kan utformas. Flexibelt schema är möjligt för att du ska få ihop hela livet.

Styrning och ledning utgår från ett tillitsbaserat ledarskap och medarbetarskap

Dina arbetsuppgifter
:
Hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. Möjlighet finns även för tjänstgöring på BVC. Vi värnar god fortbildning och hög medicinsk kvalitet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. 

Personliga egenskaper:
Du har god empatisk förmåga, och uppskattar det dagliga kliniska patientarbetet med dess komplexitet och variation. Att ge ett professionellt och gott bemötande är en självklarhet. Vi tror att du som person har ett positivt förhållningssätt, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team samt vill vara med och utveckla verksamheten. Vidare har du god samarbets- och organisationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flextid, friskvårsbidrag, fortbildning, löneväxling och fri sjukvård.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Maria Ahlmark, verksamhetschef på Fisksätra vårdcentral, 08-123 401 69

Kontakt till facklig företrädare:
Gunilla Bergström, för SLSO’s Läkarförening, tel: 072 451 43 55

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 

Urval sker löpande och intervjuer kan komma att bokas in innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer?  Tveka inte - hör av dig och kom ut på ett besök!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid kan diskuteras
Ort Fisksätra
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/14
Kontakt
  • Maria Ahlmark, 08-12340169
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 0724514355
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-08-25

Tillbaka till lediga jobb