Tiohundra AB, Sommarannonser *

När våra ordinarie medarbetare går på välförtjänt semester söker vi sommarvikarier till alla våra sjukvårds- och omsorgsverksamheter i hela Norrtälje kommun.

Om tjänsten

Vi söker dig som är undersköterska som vill arbeta hos oss på vårt fina boende. Som undersköterska kommer du ha en betydande roll i våra boendes liv. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska alternativt vårdbiträde. Delegering från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför.

Tjänsten kräver datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

Om dig

Vi söker dig undersköterska som vill arbeta natt hos oss. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande. Kan du finska är även det meriterande.

Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressade situationer.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Vi välkomnar dig till oss på Blidösundsgården. Vi har 14 lägenheter med bemanning dygnet runt, året runt.

Vår målsättning är att skapa boenden som vi själva skulle välja att bo på. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi arbetar i team och gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.

Du kommer att arbeta i ett fantastiskt nattgäng! Förutom själva arbetet med vård för våra boende ingår det städ nattetid.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Deltid
Ort Blidö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10407
Kontakt
  • Malin Lundqvist, Enhetschef , 08-12327440
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb