Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska, som vill ha en tydlig karriärväg inom det kliniska arbetet. Här kombinerar du kliniskt arbete med mentorskap och utbildning. Du får utökad kunskap om exempelvis smärta, strukturerad tartiär traumabedömning och bedömning av omvårdnadsspecifika åtgärder hos trauma akutkirurgiska och ortopediska patienter. Den administrativa tiden om 10% används för patientfallbeskrivningar, omvårdnadsrond och informationsträffar i lärande syfte.

Om oss

C10 är en trauma-, akut kirurgisk och ortopedisk vårdavdelning vars uppdrag är att vara en del av Region Stockholms Traumacenter. Vi vårdar svårt skadade samt akut sjuka patienter. I och med det högspecialiserade uppdrag vi har så är värdet av teamet än viktigare. Vi arbetar aktivt med och utifrån avdelningens framtagna värdegrund som baseras på ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Ansvar är att alla tar sin roll i teamet och där patienten ses som en självklar deltagare. Genom att ta vara på teamtes och patientens samlade kompetenser får vi ett helhetsperspektiv. Medmänsklighet är för oss att visa empati, omtanke och respekt.

Om tjänsten

Som Omvårdnadsspecialist arbetar du patientnära och har en förmåga att driva omvårdnaden framåt i vår verksamhet. Du har förmåga och vilja att entusiasmera kollegor i utmaningar och arbetar kreativt och lösningsorienterat med att bedriva en god vård. I rollen som omvårdnadsspecialist delar du med dig av din fördjupade kunskap och förståelse för omvårdnadsprocessen. Du har god prioriterings- och kommunikationsförmåga, är en strukturerad teamspelare med helhetssyn. Du är bra på att samarbeta och ser vikten av ett gott, öppet och konstruktivt klimat. Du ska vara relationsorienterad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

  • - Som omvårdnadsspecialist bidrar du med din kompetens inom omvårdnad på avancerad nivå i det direkta mötet med patienten.
  • - Du genomför ett aktivt arbete med att öka omvårdnadskvalitet och patientsäkerhet.
  • - Du bidrar till kunskapsutveckling av kollegor i avancerad omvårdnad.
  • - Du coachar och är mentor för nya sjuksköterskor på avdelningen och har med det en förmåga att överblicka och prioritera i omvårdnadsprocessen.

Tjänsten är 100% enligt överenskommelse med omvårdnadschef på enheten. Du jobbar enligt Region Stockholms arbetstidsmodell och tjänsten innebär helgtjänstgöring. Administrativtid och kompetensutveckling är 10% under 9 månader av året och 90% utgörs av klinisktjänstgöring. Administrativ tid förläggs ej under jul och sommarperiod.

Vi erbjuder

Möjlighet att tillsammans med oss utveckla rollen som omvårdnadsspecialist för att på bästa sätt möta patientens behov på avdelningen. Du har möjlighet att använda din teoretiska kunskap, omvandla den i praktik och pröva din innovation. Självklart får du ta del av våra förmåner.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska. Lägsta kompetensnivå steg 4 enligt SLL:s Kompetensstege för sjuksköterskor. Erhållen magisterexamen 60 Hp från för avdelningen relevant Specialistsjuksköterskeprogram.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10395
Kontakt
  • Camilla Grundh, camilla.grundh@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2022-12-29
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb