Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Inflammation och Åldrande

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team på ANOVA, Karolinska Universitetssjukhuset, då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet en tid. Vi söker dig som vill vara med att driva och fortsätta bygga upp och utveckla vår mottagningsverksamhet. Har du sinne för struktur i arbetet, är flexibel och tycker om arbete som sjuksköterska på mottagning, eller vill testa på? Då kan det här vara en tjänst för dig. Vi ser fram emot din ansökan. 

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

  • Erbjudas en möjlighet att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av ANOVAS kärnområden andrologi, sexualmedicin och transmedicin.
  • Få ett arbete där du känner att du gör skillnad och bidrar till att våra patienter får den bästa vården.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om oss

ANOVA är en multidisciplinär enhet som bedriver sin verksamhet i tre underavdelningar där det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning. Vi utreder män med barnlöshetsproblem, sexuella problem, hormonbrist, osteoporos samt andra medicinska tillstånd som påverkar mannens endokrina och reproduktiva funktioner. Vi tar också emot män, kvinnor och par med olika former av sexualmedicinska problem med huvudvikt på destruktiva sexuella beteenden. Vid ANOVA utreds och hormonbehandlas vuxna personer med könsdysfori. Vi har regionalt ansvar för utredning och behandling av könsdysfori, manlig infertilitet, manliga sexuell dysfunktion och dysfunktionell sexualitet. Vi har också ett nationellt uppdrag för att försöka minska sexuellt våld genom att driva Hjälptelefonen, PrevenTell. Utöver detta bedrivs ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har ett nära samarbete med urologer/ kirurger inom patientområdet.

Vid vår enhet samarbetar endokrinologer, urologer, psykiatriker, laboratoriespecialister, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, kuratorer, övrig sjukvårdspersonal och administratörer för bästa utredning och behandling.

Om tjänsten

Tjänsten innehåller mottagningsarbete med patientrådgivning via telefon och Alltid Öppet samt sedvanlig sjuksköterskemottagning med bland annat patienter som kommer för uppföljningar av hormonbehandlingar. Vår mottagning har omkring 20 000 besök per år fördelat på de olika patientkategorierna. Vidare ingår information och undervisning till patienter samt viss provtagning och behandling i arbetsuppgifterna. Som sjuksköterska kan du även komma att delta i våra olika rådgivningstelefoner, bland annat Preventell-hjälplinjen vid oönskad sexualitet. Då vi är en liten mottagning hjälps vi åt med arbetsuppgifterna och en del administrativa uppgifter förekommer. Vid mottagningen finns för närvarande fem sjuksköterskor.

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på ett år, initialt. Placeringen för tjänsten är på Norra Stationsgatan i Stockholm, nära Odenplans pendeltågstation. Arbetstiderna är vardagar mellan 8.00-16.30. 

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Erfarenhet av självständigt arbete, mottagningsarbete. Erfarenhet av telefon-rådgivning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-04-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10124
Kontakt
  • Rebecka Holmberg, 073-6168537
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2022-12-23
Sista ansökningsdag 2023-02-14

Tillbaka till lediga jobb